Homepage  / Știri

Serialul „Spartacus” se va termina cu sezonul al treilea

Serialul „Spartacus” se va termina cu sezonul al treilea

de Redactia Tvmania

Al treilea sezon al serialului „Spartacus” va fi şi ultimul, anunţă insidetv.ew.com, după ce postul Starz (care îl difuzează în SUA) şi creatorul Steven S. DeKnight au decis să pună punct poveştii inspirate de istorie, pe care nu o pot prelungi la nesfârşit.

A treia serie – care va fi intitulată „War of the Damned” – va începe la americani în ianuarie 2013 şi DeKnight promite fanilor că sezonul va fi cel mai tare de până acum:

„Scara la care lucrăm este uimitoare. Avem bătălii uriaşe, între mii de oameni. Sper să vă mulţumim”, a explicat acesta.

În al treilea sezon fanii îi vor cunoaşte pe tânărul Iulius Cezar şi Crassus (Simon Merrells), care se va dovedi un duşman de temut pentru sclavii răsculaţi conduşi de Spartacus.

Sezonul doi al producţiei lansate în 2010 a adus pe micile ecrane un protagonist nou, Liam McIntyre, care l-a înlocuit pe Andy Whitfield, diagnosticat cu cancer când se pregăteau filmările pentru seria în cauză. Cât timp Whitfield s-a tratat, s-a produs un prequel, iar după decesul tragic al acestuia, serialul a continuat cu McIntyre.

După terminarea serialului, creatorul Steven S. DeKnight pregăteşte o producţie nouă, asemănătoare vizual cu „Spartacus”, la acelaşi post.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton