Homepage  / Știri

Serialul „Star Trek: Discovery” se mai amână

Serialul „Star Trek: Discovery” se mai amână

de Redactia Tvmania

CBS a anunțat că ultimul „Star Trek”, numit „Star Trek: Discovery” și realizat de Bryan Fuller, care ar fi trebuit să se lanseze în ianuarie 2017, a fost amânat pentru luna mai a aceluiași an.

star-trek-discovery

Dar veștile rele nu se opresc aici. În același comunicat, preluat de cinemablend.com, canalul CBS mai anunță că numai pilotul noii serii va fi difuzat pe TV, restul episoadelor (primul sezon are planificate 13 episoade, conform imdb.com) vor fi disponibile pe platforma de streaming CBS All Access.

Serialul va fi preluat și de Netflix, care-l va difuza exclusiv în 188 de state, fiecare episod fiind disponibil în toată lumea (mai puțin SUA și Canada) la 24 de ore după premiera în Statele Unite, anunță collider.com.

Cei doi producători executivi, Bryan Fuller și Alex Kurtzman, au declarat că readucerea serialului „Star Trek” la televiziune este o mare responsabilitate și nu vor să facă rabat de la calitate lansându-l prea devreme.

În același timp, CBS Interactive CEO Jim Lanzone a explicat de ce compania a ales să mute serialul online: „SF-ul nu e ceva care face în mod tradițional audiență, fiind mai degrabă consumat online”. Dacă însă cifrele vor fi impresionante, canalul va fi mai mult decât fericit să îl mute pe televizor.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Serialul „Star Trek” se întoarce pe micul ecran

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton