Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Star Trek: Discovery”, disponibil la Netflix, va avea și sezonul 4

Serialul „Star Trek: Discovery”, disponibil la Netflix, va avea și sezonul 4

de Redactia Tvmania

La o zi de la premiera sezonului 3 (în România se vede la Netflix), canalul de streaming CBS All Acces a anunțat că serialul „Star Trek: Discovery” va avea și sezonul 4, a cărui producție va începe pe 2 noiembrie, filmările fiind realizate în Ontario, Canada. 

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui filmuleț postat online și în care apar actorii Sonequa Martin-Green, interpreta comandantului Michael Burnham, și Doug Jones, cel care îi dă viață extraterestrului Saru, precum și producătorii serialului, Alex Kurtzman și Michelle Paradise. Bineînțeles că, aflându-ne în plină pandemie, s-au dat asigurări că filmările vor respecta cele mai stricte reguli legate de prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În timp ce, la această oră, nu se știe nimic despre aventurile prin care vor trece nava Discovery și echipajul ei în sezonul 4, povestea din sezonul 3 a fost deja confirmată. Astfel, comandatul Burnham ajunge în viitorul îndepărtat, la aproximativ 3.000 de ani de la evenimentele din sezonul anterior. În această perioadă, lumea s-a schimbat radical, tehnologia a avansat incredibil de mult, însă surpriza cea mai mare pentru eroina serialului este faptul că Federația… nu mai există. Ajutată de echipajul navei Discovery, dar și de câțiva noi prieteni, Burnham începe dificila misiune de a reclădi Federația. 

Viitorul universului Star Trek se anunță deja foarte aglomerat, existând la ora actuală, în afară de „Discovery,” patru seriale TV aflate în diferite stadii de pregătire. Astfel, „Star Trek: Picard”, cu Patrick Stewart în rolul principal, va avea un al doilea sezon, „Star Trek: Strange New Worlds” – un spinoff „Discovery” a fost anunțat în luna mai a acestui an, iar filmările vor începe în 2021, „Star Trek: Short Treks” – este o colecție de scurt-metraje și „Star Trek: Lower Decks” – o serie de animație dedicată adulților, care s-a bucurat de mare succes și care va avea și ea un al doilea sezon. 

Nici copii nu au fost uitați, canalul TV Nickelodeon a anunțat că pregătește o serie de animație a cărei acțiune are loc în universul Star Trek și în care actrița Kate Mulgrew va relua rolul căpitanului Janeway, din serialul „Star Trek: Voyager”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton