Homepage  / Știri

Serialul „Tânăr și neliniștit” se mută, de lunea viitoare, la Acasă TV

Serialul "Tânăr și neliniștit" se mută, de lunea viitoare, la Acasă TV

de Redactia Tvmania

"Tânăr şi neliniştit" se mută la Acasă TV, începând cu 15 septembrie 2014. Cel mai longeviv serial al tuturor timpurilor va fi difuzat zilnic (de luni până duminică) de la ora 16:30.

Tânăr și neliniștit

Pe tronsonul ocupat până acum de „Tânăr și neliniștit”, 14.00 – 15.00, Pro TV va difuza, tot din 15 septembrie, o telenovelă turcească, „Trandafirul Negru”.

„Tânăr şi neliniştit”  a fost lansat în anul 1973, iar de atunci s-a aflat în permanenţă în topul clasamentelor formatelor de televiziune, cu cel mai mare rating al reţelei CBS. Serialul reuşeşte să ţină în continuare în faţa televizoarelor milioane de telespectatori care urmăresc cu interes poveştile de viaţă si intrigile personajelor deja consacrate.

Pro TV a început să difuzeze îndrăgitul serial în anul 1996.

Postul a transmis episoade la o distanță de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producției. Conform Paginademedia.ro, în România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2013 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2008

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton