Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „The Deuce”, difuzat la noi pe HBO, va avea sezonul 2

Serialul „The Deuce”, difuzat la noi pe HBO, va avea sezonul 2

de Redactia Tvmania

Potrivit variety.com serialul „The Deuce” difuzat de HBO, va avea sezonul 2 conform deciziei luate de conducerea HBO USA.

 

Creat de George Pelecanos și David Simon („Cartelul crimelor”) și avându-i pe James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul „The Deuce” prezintă povestea legalizării și ascensiunea industriei pornografice din New York, de la începutul anilor ’70 până la mijlocul anilor ’80. Serialul explorează momentele revoluționare pentru ce urma să devină industria americană de sex ce valorează miliarde de dolari.

„Suntem încântați să continuăm colaborarea creativă cu David Simon și George Pelecanos”, a declarat directorul de programe HBO, Casey Bloys.  „Cu talentații Maggie Gyllenhaal și James Franco care fac parte dintr-o  distribuție excepțională, așteptăm cu nerăbdare să ne îndreptăm spre această poveste captivantă care va evolua în timp”, a completat Bloys.

 

Serialul „The Deuce” este una din noutățile aduse de HBO România. Acesta poate fi vizionat în fiecare miercuri începând cu ora 22.05.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton