Homepage  / Netflix

Serialul „Împărăteasa” se întoarce cu sezonul 2, pe Netflix! Primele detalii

Serialul „Împărăteasa” se întoarce cu sezonul 2, pe Netflix! Primele detalii

de Roxana Mirea,

„The Empress”/„Împărăteasa” revine pe Netflix cu sezonul 2. Drama de epocă germană a fost un succes internațional după ce primul sezon s-a lansat la sfârșitul lunii septembrie. Acum, fanii sunt bucuroși să afle că serialul „The Empress”/„Împărăteasa” se întoarce cu sezonul 2, scrie deadline.com.

„The Empress”/„Împărăteasa” revine pe Netflix cu sezonul 2

Într-un mesaj video, Devrim Lingnau, care interpretează rolul împărătesei Sisi, Philip Froissant, Johannes Nussbaum și Almila Bagriacik transmit că „The Empress” se revine cu sezonul 2. Jördis Triebel se întoarce, de asemenea, împreună cu scenarista și showrunnerul Katharina Eyssen. Robert Eyssen este producător executiv, alături de Scarlett Lacey.

Primul sezon a prezentat-o pe tânăra împărăteasă rebelă Elisabeta („Sisi”) și modul în care relația ei cu Franz Joseph, împăratul Austriei, a bulversat structura de putere de la curtea vieneză. După nuntă, Sisi a fost nevoită să se impună în fața noii soacre Sophie și să se confrunte cu sentimentele pe care le are pentru fratele imprevizibil al lui Franz, Maxi, în timp ce la granițele imperiului se formau trupe inamice.

„The Empress” se bucură de succes în toată lumea

Încă nu au fost dezvăluite detalii despre noul sezon, dar creatoarea Katharina Eyssen a declarat: „Sunt incredibil de recunoscătoare că am reușit să emoționăm atât de mulți oameni diferiți din Germania și din întreaga lume cu serialul nostru. Povestea vieții Elisabetei este o poveste despre puterea iubirii, dar și despre curajul de a fi diferit și despre speranța într-un viitor mai bun, iar asta este ceea ce avem nevoie în acest moment. De aceea, suntem foarte fericiți că putem continua să spunem această poveste emoționantă.”

Katja Hofem, vicepreședintele departamentului de conținut al Netflix pentru DACH (Germania, Austria și Elveția), a adăugat: „Este minunat să vedem că propria noastră interpretare a acestei figuri istorice populare a stârnit interes și entuziasm în rândul atâtor oameni. Asta arată că oamenii vor să vadă mai mult despre Elisabeta.”

Producătorul Laube a adăugat că serialul era „încă la începutul vieții împărătesei Elisabeta și ne face nespus de fericiți să putem continua povestea ei cu un al doilea sezon. Dar și mai bine decât atât este faptul că vom putea lucra cu Katie, Robert, cu distribuția și cu minunata echipă de la Netflix încă doi ani.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton