Homepage  / Seriale americane

Sfârșitul unei epoci: „The Walking Dead” a ajuns la final

Sfârșitul unei epoci: „The Walking Dead” a ajuns la final

de Mioara Tronaru,

Serialul apocaliptic cu zombi „The Walking Dead” (2010–2022) se va încheia în 2022, după un al 11-lea sezon mult mai lung decât celelalte. Săptămâna trecută s-au terminat filmările, iar Norman Reedus și echipa de producție și-au luat adio. Ultimele episoade sunt așteptate pe micile ecrane în cursul acestui an.

Filmările pentru „The Walking Dead” s-au terminat săptămâna trecută, iar distribuția și întreaga echipă de producție au anunțat vestea pe rețelele de socializare. „După 11 sezoane, 12 ani și 177 de episoade” au încheiat povestea conviețuirii oamenilor cu zombi într-un fantastic viitor apocaliptic la omenirii.

Norman Reedus, vedeta serialului după plecarea lui Andrew Linclon, și-a luat și el adio de la fani și a mărturisit: „Niciodată nu am fost atât de abătut. Vă mulțumesc tuturor celor care ți fost alătyri de noi în această călătorie”.

Și tot Norman Reedus a ținut să-i mulțumească și producătorului Greg Nicotero:

„Te iubesc, prietene. Mulțumesc pentru tot. A fost o adevărată plăcere. Îți amintești când eram copii și am început acest serial? Aveam părul scurt… Simt că tot creierul meu e în fierbere acum. Nu îmi pot da seama exact ce urmează să se întâmple. Voi sta probabil întins pe podeaua unei băi peste câteva ore, în lacrimi și cu un pahar de martini în mână…”.

A treia și ultima parte a sezonului 11 din „The Walking Dead” va fi difuzată în această vară. Va avea 8 episoade. Care vor fi concluzia întregului serial.

În România, „The Walking Dead” poate fi văzut pe Netflix.

Ce urmează

Fanii însă nu vor fi prea în lacrimi, pentru că „The Walking Dead” pregătește încă un spinoff. Deadline anunță că AMC a dat deja undă verde pentru un nou serial inspirat de universul TWD, în care personajele principale vor fi Daryl Dixon și Carol Peletier, interpretate de Norman Reedus și Melissa McBride. Noul serial este programat pentru începutul lui 2023.

Trailer „The Walking Dead”, sezonul 11

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton