Homepage  / Filme Online / HBO

Serialul „The White Lotus” vine la HBO și ne dă întâlnire cu actori cunoscuți

Serialul „The White Lotus” vine la HBO și ne dă întâlnire cu actori cunoscuți

de Redactia Tvmania

Din 12 iulie, în fiecare luni de la ora 20.00, HBO difuzează serialul „The White Lotus”, o poveste care se desfășoară într-un resort de lux din Hawaii și care are beneficiază de o distribuție celebră.

 

Serialul în șase episoade difuzat de HBO și HBO 2 (în aceeași zi, cu un decalaj de o oră) este o satiră socială care urmărește timp de o săptămână viața oaspeților și angajaților unui resort de lux din Hawaii.

Povestea din „The White Lotus” debutează cu un manager entuziasmat care-și întâmpină turiștii la hotel, printre ei un cuplu de tineri căsătoriți a cărui lună de miere e distrusă de apariția soacrei mari, un bărbat care se teme că este grav bolnav sau o femeie singură căreia îi place atât de mult masajul profesionist că îi dă întâlnire maseuzei. 

 

„The White Lotus” a fost filmat în pandemie

Noul serial poartă semnătura lui Mike White, care colaborează din nou cu HBO după o pauză de 8 ani, el fiind și creatorul producției în două sezoane „Iluminata Amy”, cu Laura Dern, difuzată și la noi. „The White Lotus” s-a filmat în Hawaii, pe timp de pandemie, respectând cu strictețe regulile de prevenție a bolii.

„Sunt mai mult decât entuziasmat să mă întorc la HBO cu acest proiect și o distribuție de o asemenea anvergură”, spunea White anul trecut.

„Sunt recunoscător tuturor celor care au făcut posibilă aducerea noastră în Hawaii, un loc pe care mă mândresc să îl consider a doua mea casă”, a mai spus el.

Din serial fac parte, printre alții, Murray Bartlett (îl știm din serialul „Looking” sau „Iron Fist – Pumnul de oțel”), Connie Britton („Nashville”), Jennifer Coolidge („Blonda de la Drept), Alexandra Daddario („True Detective”), Steve Zahn („Planeta maimuțelor: Războiul”).

Măcar de dragul piesajelor, dacă nu pentru poveste și actorii cunoscuți, merită să vizionați acestă miniserie difuzată de HBO! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GxgWSDPOHjs&ab_channel=HBO

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton