Homepage  / HBO

Serialul „Tokyo Vice” a primit undă verde pentru sezonul al doilea

Serialul „Tokyo Vice” a primit undă verde pentru sezonul al doilea

de Andreea Hentea,

Serialul „Tokyo Vice”, lansat de HBO Max la începutul lunii aprilie, cu Ansel Elgort și Ken Watanabe în rolurile principale, va avea și al doilea sezon, scrie deadline.com.

HBO Max a comandat și al doilea sezon al poveștii tânărului jurnalist american Jake Adelstein (Ansel Elgort), angajat la cel mai mare ziar din Japonia, Meicho Shimbun, și prins într-o rețea complicată de jocuri de putere și clanuri interlope care acționează din umbră la Tokyo.

Creat de J.T. Rogers, serialul reprezintă o adaptare liberă a cărții de memorii „Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan”, scrisă chiar de Jake Adelstein, care relatează experiențele trăite de el în Japonia, la sfârșitul anilor ’90.

În sezonul al doilea, Ansel Elgort va relua rolul acestui tânăr jurnalist cam naiv și foarte curajos, care se adâncește tot mai mult în subteranele unei lumi stranii și periculoase, în care nimic nu este, cu adevărat, ceea ce pare.

Pe cine vom revedea

Al doilea sezon Tokyo Vice ne va rezerva și întâlnirea cu Ken Watanabe (în rolul comisarului Hiroto Katagiri), și va fi filmat, de asemenea, la Tokyo, după un scenariu scris de același J.T. Rogers, care este și producător executiv. Lui Ansel Elgort și lui Ken Watanabe li se vor alătura și ceilalți excelenți actori din primul sezon, printre care se numără Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Shô Kasamatsu și Tomohisa Yamashita.

Suntem extrem de încântați să le aducem fanilor serialului un nou sezon, care continuă această poveste incitantă și plină de suspans, plasată într-unul dintre cele mai vibrante și frumoase orașe din lume”, a declarat Sarah Aubrey, șefa departamentului de conținut original de la HBO Max.

„Scrierea scenariului și apoi realizarea primului sezon din «Tokyo Vice», cu această echipă remarcabilă de artiști, a fost o experiență inegalabilă. Abia aștept să mă întorc la lucru, la Tokyo, cu întreaga distribuție și cu echipa noastră genială. Fiți pe fază: urmează o mulțime de surprize în continuarea poveștii”, a declarat creatorul și scenaristul J.T. Rogers.

Episodul pilot al serialului „Tokyo Vice” a fost regizat de celebrul cineast Michael Mann („Obsesia” / „Heat”, „Scandal în industria tutunului” / „The Insider”, „Miami Vice”).

Ansel Elgort și Ken Watanabe se numără printre producătorii executivi, alături de Destin Daniel Cretton și Alan Poul.

Încă nu există o dată exactă de lansare a celui de-al doilea sezon, dar se pare că premiera va avea loc înainte de sfârșitul acestui an.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton