Homepage  / Știri / Seriale turceşti

Serialul „Trădarea” ajunge astăzi la final. Ce se întâmplă în ultimul episod

Serialul „Trădarea” ajunge astăzi la final. Ce se întâmplă în ultimul episod

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20.00, la Kanal D, puteţi urmări finalul unei poveşti impresionante de viaţă.

tradarea - kanal d

Producția va fi înlocuită, scrie Paginademedia.ro, în serile de miercuri, joi și vineri, de serialul „Dila”.

Serialul „Trădarea” a ajuns la final, iar după decenii de suferinţă, personajele sale ajung să îşi cunoască deznodământul. Odată cu moartea lui Tugrul, cel care declanşase ultimele evenimente tragice în familia Akarsu, viaţa începe să capete sens atât pentru Cemile, cât şi pentru copiii săi. După o lungă perioada de suferinţă, femeia îşi reuneşte familia pentru a pune la punct pregătirile pentru nunta lui Soner cu Bahar. Cu toţii sunt fericiţi să constate că necazurile par să fi luat sfârşit şi îşi fac planuri pentru o viaţă nouă. Caroline hotărăşte să plece din ţară împreună cu fiul ei, Mustafa. Băiatul refuză să îşi urmeze mama şi fuge acasă la Cemile. Rănită de atitudinea lui Mustafa, Caroline renunţă la acesta şi pleacă singură.

Nu întâmplător, în final, îl veţi vedea pe Osman (naratorul poveştii), aflat la bătrâneţe, rătăcind pe străduţele copilăriei şi adolescenţei sale.

În mintea lui se redeschide cercul amintirilor: “Omul poate crea un început din orice dezastru. Orice început reprezintă o renaştere. Fiecare final e un nou început” .

Producția, realizată între 2010 și 2013, a durat trei sezoane, difuzate de Kanal D fără pauză și i-a avut în rolurile principale pe actorii Ayca Bingol, Wilma Elles și Erkan Petekkaya.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton