Homepage  / Seriale

Serialul “Trăsniţii” revine cu un nou sezon, de astăzi, la Prima

Serialul “Trăsniţii” revine cu un nou sezon, de astăzi, la Prima

de Redactia Tvmania

Cel de-al 21-lea sezon al serialului “Trăsniţii”, care începe astăzi, 16 septembrie, de la ora 22.15, la Prima, este plin de surprize.

Gaşca “Trăsnită” îşi continuă aventurile în vila închiriată de Coana Frosa de la Gică Craioveanu! Se lucrează asiduu la telenovela “Amor de Sangria”, iar Pupăză, prinzând din nou gustul televiziunii, lansează matinalul ”Pupăzori de zi”, la Românica TV.

Angajat al restaurantului, “Mica Românie”, Gogoaşe intră în noi conflicte cu Baba, iar Vandamme încearcă să reaprindă flacăra pasiunii alături de Ema. Esteban face tot posibilul să o cucerească pe Ema, în timp ce Betty îşi găseşte un nou amant.

Ce mai pregăteşte Pupăză, cum ajunge Mârlanu’ mare preot şi în ce încurcături intră Chiorete, vedeţi în noul sezon “Trăsniţii”, de luni până joi, la ora 22.15, la Prima TV.

În noile episoade, vor apărea şi fosta bebeluşă de la “Cronica cârcotaşilor”, Oana Ioniţă, alături de fetiţa ei, Isabel.

“Spre deosebire de colaborarea noastră de până acum, ideea de a o avea pe Isabel alături de mine s-a dovedit a fi una foarte bună”, ne-a declarat Oana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton