Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „True detective” se întoarce cu un nou sezon

Serialul „True detective” se întoarce cu un nou sezon

de Redactia Tvmania

Creat de Nic Pizzolatto, TRUE DETECTIVE se întoarce cu al treilea sezon, care are opt episoade, iar luni, 14 ianuarie, apar în premieră două episoade pe HBO GO și la HBO, iar apoi va fi difuzat câte un nou episod în fiecare luni.   

Acțiunea celui de-al treilea sezon se desfășoară în paralel în trei epoci.  Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff (Somewhere) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo (Selma) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.

Filmat în locații din nord-vestul statului Arkansas, noul sezon din TRUE DETECTIVE a fost scris de Nic Pizzolatto, în afară de cel de-al patrulea episod, pe care acesta l-a scris în colaborare cu David Milch (creatorul serialului HBO Deadwood), și de cel de-al șaselea episod, scris în colaborare cu Graham Gordy (scenarist al serialului Cinemax Quarry). Pizzolatto își face și debutul regizoral cu două episoade; ceilalți doi regizori sunt Jeremy Saulnier (Hold the Dark) și Daniel Sackheim (Game of Thrones).

Episodul #17 (sezonul 3, episodul 1): „The Great War and Modern Memory/ Marele război și memoria modernă”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton