Homepage  / Seriale turceşti

Pro 2 aduce un nou serial turcesc, „Băiatul meu”. Când începe producția și cum va fi difuzată

Pro 2 aduce un nou serial turcesc, „Băiatul meu”. Când începe producția și cum va fi difuzată
5

de Ruxandra Dinca,

Serialul turcesc „Băiatul meu”, în original „Çocuk”, urmărește destinele a trei femei cărora maternitatea le marchează profund existența. Producția se vede la Pro 2 din 26 octombrie.

Din 26 octombrie, Pro 2 înlocuiește drama turcească „Dragoste în alb și negru”, cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay protagoniști, cu altă poveste impresionantă, tot din Turcia, având de data aceasta femei în prim-plan. 

„Băiatul meu”, în original „Çocuk”, urmărește evenimentele din viața a trei personaje feminine care devin mame în circumstanțe dureroase. 

Care e povestea serialului turcesc „Băiatul meu”

Din afară, Asiye (Nazan Kesal) are tot ce-și poate dori o femeie. E bogată, puternică și înconjurată de o familie iubitoare. Femeia ascunde însă un secret dureros: în tinerețe, acum mulți ani, a fugit de acasă cu un tânăr de care era îndrăgostită, pe care familia sa nu-l accepta. Așa cum se întâmplă de atâtea ori în astfel de cazuri, Asiye e părăsită de iubit după ce rămâne însărcinată. Fără alternativă, protagonista se întoarce în casa familiei sale, copilul e dat spre adopție imediat după naștere, iar ea acceptă căsătoria aranjată de tatăl ei.

Peste ani, aceeași dramă pe care a trăit-o Asiye o trăiește și frumoasa Akca (Merve Çagiran). Fata îl iubește pe Hasan (Ismail Hacioglu), dar când acesta devine agresiv și ajunge la închisoare, Akca, ea însăși fiica unei prostituate și obișnuită cu greutățile vieții, decide să-și dea băiețelul nou-născut spre adopție, în speranța că va avea o viață mai bună.

Copilul ajunge în casa lui Sule (Ceyda Ateș), o tânără bogată, disperată să devină mamă. După ce Sule pierde o sarcină și e cât pe ce să fie părăsită de soț, Ali Kemal (Serhat Teoman), băiețelul care îi intră în viață lui Sule pare o minune de la Dumnezeu și promite să-l iubească mereu. Cinci ani mai târziu, însă, Sule rămâne însărcinată și începe să-și iubească copilul biologic mai mult decât pe cel adoptat. 

Cine sunt actorii din serialul turcesc, „Băiatul meu”

„Băiatul meu”, în original „Çocuk”, a fost lansat în Turcia în septembrie 2019, însă, deși s-a bucurat de succes, s-a terminat relativ repede, după doar câteva luni. 

În original, povestea are 18 episoade (cele originale sunt mult mai lungi decât ale noastre). 

Iar în distribuție apar destui actori cunoscuți deja telespectatorilor români: pe Nazan Kesal o știm din „Fiicele doamnei Fazilet”, pe Merve Çagiran am văzut-o în „La răscruce” și „În ritmul vieții”, iar Ceyda Ateș a apărut în „Bahar: Viață furată”. Cât despre Serhat Teoman, acesta a jucat în „Îngeri și nobili”. 

„Băiatul meu” va fi difuzat de Pro 2 de luni până duminică, de la 21.30.

Nazan Kesal 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton