Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul turcesc „Brave and Beautiful”, cu Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ, a fost vândut în 7 țări. Printre care și România!

Serialul turcesc „Brave and Beautiful”, cu Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ, a fost vândut în 7 țări. Printre care și România!
9

de Redactia Tvmania

Proiectul lui Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ s-a transformat într-un adevărat succes pe canalul Star TV, iar acum serialul a fost vândut în șapte țări, anunță worldscreen.com.

Serialul turcesc „Brave and Beautiful” a fost vândut în șapte țări. Printre care și România! (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Drama turcească, de a cărui distribuție se ocupă Eccho Rights și care a avut premiera în Turcia în noiembrie anul trecut, va putea fi văzută în curând pe micile ecrane în Grecia, Iran, Ungaria, Pakistan, Albania, Irak şi…. România (serialul a fost cumpărat de Antena Group).

„«Brave and Beautiful» este o producție extraordinară cu două dintre cele mai mari vedete din Turcia”, a declarat Fredrik af Malmborg, directorul Eccho Rights. „Kıvanç Tatlıtuğ („În dragoste şi în război”, „Iubire de argint”, „Iubire ascunsă”) și Tuba Büyüküstün („20 de minute”, „Asi – Împotriva destinului”) sunt cunoscuți în toată lumea, iar televiziunile sunt foarte interesate de noua lor producție. Suntem în negocieri cu încă 20 de clienți”, a mai adăugat acesta.

Din păcate, nu știm deocamdată pe care dintre canalele grupului Intact  va fi difuzat serialul „Brave and Beautiful” / „Cesur ve Güzel” (în original) și nici data la care va avea premiera în România.

Până să ajungă pe tv, putem vedea aici trailer-ul serialului:

Sursa foto: https://www.facebook.com/TubaBuyukustun

Citește și:

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç, ce cuplu!

Vaticanul îi recunoaște meritele actriței Tuba Buyukustun

Tuba Büyüküstün vine la Euforia într-un serial nou-nouț

Au apărut informații noi despre serialul lui Kıvanç Tatlıtuğ

Kivanç Tatlıtug are un nou serial. Cine va fi partenera lui?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton