Homepage  / Seriale turceşti

Unde putem vedea serialul turcesc „Kuzgun”. Ce posturi tv îl difuzează

Unde putem vedea serialul turcesc „Kuzgun”. Ce posturi tv îl difuzează

de Redactia Tvmania

Dramă, răzbunare și o dragoste ca-n povești sunt ingredientele unui scenariu impresionant scris de Burcu Görgün Toptaș și Özlem Yılmaz, echipa de scenariști de la „Dragoste infinită”, singurul serial turcesc câștigător al premiului Emmy. Este vorba despre serialul „Corbul” (tr. Kuzgun), iar primul episod va fi difuzat pe 1 februarie, la ora 18:30, pe TDC România, cu episoade noi în fiecare zi, de luni până vineri!

Aceeași producție, dar cu alt titlu, este deja la tv. PRO 2 a reluat difuzarea serialului Între tine și rău / Kuzgun pe 12 ianuarie 2022.

Viața fericită a lui Kuzgun, băiețelul unui polițist, se termină brusc atunci când tatăl său, un om onest, refuză mita unui traficant de droguri. De-a lungul celor 21 de episoade, serialul turcesc spune povestea personajului cu acelaşi nume. Kuzgun e un bărbat care a suferit mult în copilărie, mai precis, când avea 8 ani, tatăl său, un polițist respectat, este trădat de colegi și aruncat într-un scandal cu droguri, pentru care face închisoare.

După 20 de ani, Kuzgun plănuieşte să se răzbune pe cei care i-au făcut rău familiei sale. El începe cu Dila (Burcu Biricik), o avocată, fiica celui mare rival al său, Rifat, însă cu timpul ajunge să se îndrăgostească de ea.

Cine sunt actorii principali din „Kuzgun”

Producția îi are în rolurile principale pe doi actori îndrăgiți, Bariş Arduç („Prețul dragostei”) și Burcu Biricik („Fatma”, Netflix). Burcu Biricik – o interpretează pe Dila – și Baris Arduç este interpretul… Corbului, Kuzgun.

Burcu Biricik s-a remarcat în carieră mai întâi pentru frumusețea ei, câștigând un premiu de Miss Mediterranean la vârsta de 17 ani, apoi fiind cooptată în puternica industrie cinematografică turcească.

A fost deja distribuită în peste 20 de producții, dintre care majoritatea seriale de succes.

Baris Arduç s-a născut în Elveția, în 1987, într-o familie de imigranți albanezi. După începuturi de carieră eșuate în sport și muzică, Arduç s-a dedicat cu succes cinematografiei, câștigând deja nu mai puțin de 9 premii importante în industrie.

Cel mai râvnit actor al Turciei Baris Arduc s-a căsătorit pe neașteptate în 2020 cu actrița Gupse Özay, alături de care formează un cuplu de aproape 6 ani. Barış și Guspe locuiesc împreună în Istanbul și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale comediei romantice „Deliha”, în 2014. 🙂

În ceea ce privește cariera lui, Baris Arduç a trecut de curând la seriale de epocă, lucru care i-a cam nemulțumit pe fani, dar nu și pe producători.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton