Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc cumpărat de Pro TV. Protagoniștii sunt Neslihan Atagül și soțul ei

Serialul turcesc cumpărat de Pro TV. Protagoniștii sunt Neslihan Atagül și soțul ei

de Roxana Mirea,

Pro TV a cumpărat un serial turcesc. Este vorba despre „Poison Ivy” („Gecenin Ucunda”, în original), în care Neslihan Atagül, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, interpretează rolul principal. Neslihan joacă rolul lui Macide, iar serialul este o adaptare după romanul de succes al lui Peride Celal. Iată tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc care a fost cumpărat de Pro TV.

„Poison Ivy”, serialul turcesc cumpărat de Pro TV

Pro TV a cumpărat serialul turcesc „Poison Ivy” („Gecenin Ucunda”, în original și „La capătul nopții”, în română), potrivit presei internaționale. Neslihan Atagül interpretează rolul principal. Actrița a jucat ultima dată un rol în serialul „Sefirin Kızı” (tradus la noi „Fiica ambasadorului”). Aceasta a ieșit din distribuție înainte de vreme din cauza unor probleme grave de sănătate, deși presa turcă spunea că adevărul ar fi cam altul. Actrița juca alături de Engin Akyürek, Uraz Kaygilaroglu, Edip Tepeli, Konca Cilasun, Dogukan Polat. După plecarea lui Atagul, actrița Tuba Büyüküstün a fost cea care a înlocuit-o pe Neslihan în „Fiica ambasadorului”. 

Kadir Doğulu, soțul lui Neslihan Atagül, se numără printre producătorii „Poison Ivy”, dar face parte și din distribuție, el interpretându-l pe Kazim Isik. Serialul a avut premiera în octombrie 2022 în Turcia și are 26 de episoade. Serialul „Poison Ivy” este regizat de Barış Erçetin și produs de TMC Film & Alim Yapım.

Despre ce este vorba în serialul turcesc cumpărat de Pro TV

Pe lângă Neslihan Atagül și Kadir Doğulu, din distribuție mai fac parte Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder și Bestemsu Özdemir. Serialul va spune povestea de iubire dintre personajele Macide (Neslihan) și Kazım (Kadir Doğulu).

„Macide, fiica unei familii sărace, care a studiat psihologia și care nu este fericită în viața de afaceri și caută să-i vindece pe alții, se îndrăgostește de fratele mai mare al lui Ahmet (Sarp Levendoglu), Kazım Ișık, cunoscut ca fiind cel mai inteligent și de succes om de afaceri din țară. Totuși, Kazım Ișık este căsătorit cu Nermin, care este interpretată de Tuba Ünsal. Cu toate acestea, dragostea lui Macide nu este neîmpărtășită. Kazım o îmbrățișează cu pasiune pe Macide, care îi este alături în cele mai grele momente, dar va reuși el oare să o protejeze pe Macide cruzimea vieții bogate și puternice pe care și-a creat-o?

Aceasta este povestea unei tinere care se îndrăgostește pentru prima dată pe drumul ei de a se vindeca pe ea însăși vindecându-i pe alții. Aceasta este povestea unui bărbat care are tot ce-și dorește în viață, dar care, poate mai ales din acest motiv, caută un tovarăș în nefericire și singurătate”, este rezumatul serialului turcesc cumpărat de Pro TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton