Homepage  / Seriale / Televiziune

Serialul turcesc „Feriha” a revenit în grila Kanal D

Serialul turcesc „Feriha” a revenit în grila Kanal D

de Redactia Tvmania

Kanal D va redifuza, de luni, 13 iulie, „Feriha” (producție 2011, în original “Adini Feriha Koydum”), cu Hazal Kaya și Cagatay Ulusoy în rolurile principale. Serialul turcesc va putea fi urmărit de luni până vineri, între 10.30 și 12.30, dar și sâmbăta și duminica, între 8.30 și 11.00.

Feriha - Hazal Kaya

„Feriha” este o ecranizare palpitantă a poveştii unei adolescente care luptă cu prejudecăţile celor din jur.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuiește în Istanbul, împreună cu părinții și cei doi frați ai săi. Ea provine dintr-o familie săracă, dar învață foarte bine și are ambiții mari. Tatăl ei (interpretat de Metin A‡ekmez), este portar în Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama (interpretată de Vahide Gördüm), este menajeră. Feriha nu acceptă faptul că este fiică de portar și le promite părinților că va avea o viață mai bună decât a lor.

Intrată cu bursă la facultate, Feriha crede că de acum înainte viața ei va fi mult mai frumoasă. Atât de mult își dorește această schimbare încât începe să modifice realitatea, dându-le de înțeles noilor colegi, majoritatea bogați, că provine dintr-o familie înstărită.

Pe aleile facultății, Feriha îl întâlnește pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “băiatul de aur” al facultății, “€œprinţul moștenitor nocturn”, cum îl alintă prietenii. Emir, un tânăr chipeș, are părinți bogați și este înconjurat prieteni “€œde bani gata”, lucru care o va determină pe  Feriha să mențină aparențele de “œfată bogat”.

Cei doi tineri se îndrăgostesc nebunește unul de altul, iar Feriha ajunge să cadă în plasa propriilor minciuni.

 Te-ar putea interesa și:

Ce fel de iubită îşi doreşte Cagatay Ulusoy, protagonistul din “Feriha”

Hazal Kaya (“Feriha”) visează să joace cu Marion Cotillard

Cum a slăbit Cagatay Ulusoy din serialul „Feriha”?

Hazal Kaya (“Feriha”): “În Europa şi în America toţi îmi spun Leyla”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton