Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul turcesc „Flăcările destinului”, la Happy Channel. Unde poate fi văzut online

Serialul turcesc „Flăcările destinului”, la Happy Channel. Unde poate fi văzut online

de Redactia Tvmania

În premieră și exclusivitate pe micile noastre ecrane, postul Happy Channel aduce un nou serial turcesc vara aceasta. Noua producție se numește „Flăcările destinului” și are premiera pe 29 iulie, de la 20.00. Serialul (al cărui titlu în original este „Alev Alev”), a fost difuzat în țara de origine, la postul Show TV, între noiembrie 2020 – mai 2021 și le are în rolurile principale pe actrițele Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz și Hazar Ergüçlü. 

[toc]

Povestea

De-a lungul celor 28 episoade originale, telespectatorii vor afla povestea a trei femei cu personalități și stiluri de viață diferite – Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Çiçek Deniz) și Çiçek (Hazar Ergüçlü) – ale căror destine se unesc în urma unui eveniment tragic, un incendiu care are loc la un eveniment caritabil. 

Cemre (Demet Evgar) are un mariaj nefericit, fiind supusă zilnic violențelor și nedreptăților. Soțul ei susține că este bolnavă mintal doar ca să-i pună bețe în roate atunci când femeia își dorește să intenteze divorțul. Mai mult, el o amenință că îi va scoate copilul din țară. Rüya (Dilan Çiçek Deniz), fiica unui bărbat bogat și influent, are un trai perfect doar în aparență, iar Çiçek (Hazar Ergüçlü) este o tânără orfană care locuiește în aceeași casă cu Rüya încă din copilărie. 

Viața celor trei femei ia o altă întorsătură după ce participă la evenimentul la care izbucnește focul, realizând că doar împreună sunt puternice în fața greutăților. Serialul este adaptarea turcească a mini-seriei franceze „Le Bazar de la Charité”, lansată la Netflix în decembrie 2019 și disponibilă și la noi, sub același nume – „Flăcările destinului”. 

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Flăcările destinului”

Pe talentata Demet Evgar, actriță de teatru, film și televiziune ați văzut-o în „Patria mea ești tu!”, iar în prezent poate fi urmărită la Netflix în serialul „The Yard” („Avlu – Curtea închisorii”). Demet are 41 de ani și origini albaneze.

Ea a impresionat telespectatorii turci și criticii cu rolul din comedia romantică „1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk” (2008 – 2015), pentru care a fost premiată la mai multe gale. Demet are o relație cu un afacerist, Levent Babataş, iar apropiații lor susțin că cei doi se îndreaptă spre căsătorie. 

Demet Evgar

Hazar Ergüçlü are 29 de ani, dar numeroase roluri la activ. A jucat în seriale de succes precum „The Protector”, „Elita societății” și „Yaman”. Hazar s-a îndrăgostit de teatru încă din adolescență, iar primul ei rol a fost în pelicula din 2010 „Gölgeler ve Suretler”. În 2019, actrița a avut o apariție episodică în producția BBC „The Mallorca Files”.

Cel mai recent proiect al ei este serialul „Saklı”, ale cărui filmări urmează să înceapă curând, făcut de platforma online turcească BluTV și adaptarea serialului american „Aventura” (2914-2019). Hazar se iubește în prezent cu scenaristul, regizorul și actorul Onur Ünlü (48 de ani).

Hazar Ergüçlü

Unde poți vedea online serialul turcesc „Flăcările destinului”, episoadele subtitrate în română

Fanii serialului pot urmări online episoadele subtitrate în română pe platforma Antenaplay.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton