Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Hercai” revine la TV. Ce post îl va difuza

Serialul turcesc „Hercai” revine la TV. Ce post îl va difuza
11

de Andra Stana,

Fanii producţiilor turceşti se vor bucura în curând de reîntâlnirea cu personajele din „Hercai”, povestea unei tinere care luptă pentru dragostea ei, în ciuda tuturor obstacolelor. Dacă în trecut această producție a mai fost difuzată la Kanal D, acum „Hercai” revine la TV. Iată ce post TV va difuza serialul cu frumoasa Ebru Șahin în rol principal.

„Hercai” intră în grila Kanal D2. Programul de difuzare

Hercai”, cu Ebru Şahin și Akın Akınözü în rolurile principale, a putut fi urmărit pentru prima oară în România în urmă cu doi ani. În februarie 2021, Kanal D a difuzat primul episod al serialului turcesc.

Serialul turcesc „Hercai”, care spune „povestea unei povești de dragoste imposibile, născută din răzbunare”, va intra în grila noului post Kanal D2. Conform postului de televiziune, producţia va putea fi urmărită de luni până duminică, de la ora 16:00. Momentan nu se știe cand va avea premiera la Kanal D2.

„Hercai”, povestea

„Hercai” („Inconstant Love”, în engleză, Turcia, 2019), cu Akın Akınözü și Ebru Şahin, este un serial iubit de fanii genului.

„Hercai” îi are în centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri “condamnați” să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor ce le ies în cale.

Reyyan face parte din înstărita și influentă familie Șadoğlu, din Midyat, un orășel din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește „închisoarea” ei, și nu căminul ce-i poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer), și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în oraș, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Acesta din urmă este și unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei. Reyyan are o singură dorință, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească liniștea. 

Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, și el cu o poveste de viață tulburătoare. Evenimente dramatice vor decurge din încercările celor doi tineri de a fi împreună.

HercaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Serialul „Hercai” a fost anulat la turci, după 3 sezoane

În Turcia, serialul „Hercai“ s-a încheiat duminică, 25 aprilie 2021. Sezonul 3 al serialului turcesc a fost și ultimul, au decis producătorii, dar vestea nu le-a picat deloc bine telespectatorilor care erau fani ai poveștii cu Ebru Şahin și Akın Akınözü în rolurile principale. 

Știrea nu a fost chiar o surpriză, pentru că povestea de dragoste dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü) pierduse constant din urmăritori, audiențele fiind din ce în ce mai mici. În plus, de pe platourile de filmare, în afara bârfelor la adresa celor doi actori principali, veștile erau doar despre actori care pleacă din serial – o mulțime, printre ei Ahmet Tansu Taşanlar, Aslı Samat, Ahmet Kayakesen, Oya Unustası, dar nu și despre actori noi care să vină în echipă!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton