Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Inima orașului” începe azi la Timeless Dizi Channel

Serialul turcesc „Inima orașului” începe azi la Timeless Dizi Channel
5

de Ioana Maria,

Serialul turcesc „Inima orașului” are premiera azi pe TDC România. Primul episod din ”Inima orașului” este programat pe 26 ianuarie, de la ora 20:15, pe Timeless Dizi Channel, cu episoade noi în fiecare zi, de luni până vineri. Serialul turcesc a mai fost difuzat în România, în trecut, de un alt post tv, Happy Cannel.

[toc]

Povestea serialului „Inima orașului”

Inima orașului” este povestea lui Ali, un marinar frumos, crescut la bordul unei nave de marfă, și încântătoarea balerină Derin, prinsă în lumea ei, încercând să fie la înălțimea așteptărilor familiei.

Singurul moment în care simte ceva cu adevărat este atunci când dansează – asta până când îl întâlnește pe Ali. 

Ali a asistat, în copilărie, la moartea mamei sale, iar tragedia i-a marcat viața. După nenorocirea petrecută, Ali ajunge în grija lui Rauf (Osman Alkas) și crește convins că tatăl lui a fost cel care a omorât-o pe femeia care i-a dat viață.

Tânărul locuieşte pe mare, alături de Rauf, la bordul unui vapor care transportă marfă. Ani mai târziu, el revine în Istanbul, orașul în care i-a fost ucisă mama, iar atunci o întâlnește pe Derin, o tânără frumoasă care provine dintr-o familie bogată.

Aceasta iubește dansul și visează să devină balerină, însă aspirațiile sale nu sunt întotdeauna în concordanță cu voința părinților ei. Deși, urmează să se căsătorească cu Yigit, viața lui Derin se va schimbă total după ce îl cunoaște pe Ali.

Totodată, întoarcerea în Istanbul îl aduce pe Ali aproape de tatăl său, Sahin, fost campion de box.

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Inima orașului”

Personajele sunt interpretate de fermecătorii Leyla Lydia Tugutlu – Derin și Kerem Bürsin – Ali, actori adulați în Turcia și admirați pe întreg globul de milioane de fani.

Leyla Lydia Tugutlu este o artistă completă, cu înalte studii muzicale și lingvistice, întregite de un concurs de „Miss Turcia”, câștigat la 19 ani. După ce a jucat în „Inima orașului”, Leyla Lydia Tuğutlu a luat o pauză de la producțiile tv, însă nu și de la proiectele cinematografice. În 2018 a jucat comedia „Cebimdeki Yabanci”, în care Leyla a jucat alături de Belçim Bilgin şi Sükrü Özyildiz.

Înainte de a ajunge în lumea filmului, tânăra în vârsta de 28 de ani a cochetat cu modellingul, dar s-a pregătit și pe plan muzical. Ea nu și-a dus la bun sfârșit studiile muzicale, însă nu de puține ori și-a demonstrat aptitudinile artistice.

Kerem Bürsin și-a petrecut copilăria călătorind și a trăit în 7 țări, până când ai lui au decis să se stabilească în Texas, SUA. În anii de liceu, a dezvoltat un interes pentru actorie și asta i-a deschis calea spre o carieră de succes.

Kerem Bursin_Tony JeffriesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pentru rolul din „Inima orașului” Kerem s-a pregătit luni bune în ringul de box pentru a-i da viață personajului său – Ali Smith.

„Am făcut ceva box. Am făcut antrenamente timp deșase luni,în America (Los Angeles), cu Tony Jeffries. Am învățat să boxez. Asta este partea plăcută a actoriei!”, a mărturisit Kerem Bürsin în cadrul unui interviu mai vechi.

Când se difuzează serialul „Inima orașului”

”Inima orașului” este programat pe 26 ianuarie, de la ora 20:15, pe Timeless Dizi Channel, cu episoade noi în fiecare zi, de luni până vineri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton