Homepage  / Televiziune

Serialul turcesc „Iubire și răzbunare”, în premieră la TDC România. Când începe

Serialul turcesc „Iubire și răzbunare”, în premieră la TDC România. Când începe

de Ioana Maria,

„Iubire și răzbunare”, unul dintre cele mai de succes seriale turcești, distribuit în peste 50 de țări, va fi difuzat pe Timeless Dizi Channel. Primul episod fiind programat marți, 4 ianuarie, de la ora 17:40. 

Serialul „Iubire și răzbunare” ne introduce în lumea absurdă și nemiloasă a răzbunărilor între familiile turcești, antipatii și uri transmise din generație în generație. 

Cine sunt actorii din serialul „Iubire și răzbunare”

Cesur Alemdaroğlu – nimeni altul decât frumosul și talentatul Kivanç Tatlituğ („În dragoste și în război”, tot pe TDC România) se întoarce în orășelul Korludağ, gândindu-se doar la răzbunare.

Planurile îi sunt dejucate de… dragoste: o cunoaște pe frumoasa Sühan – interpretată de Tuba Büyüküstün („Dragoste de contrabandă”, „20 de minute”), fiica celui despre care crede că i-a ucis tatăl – și se îndrăgostește de ea. 

Sühan nu are încredere deplină în Cesur la început, dar pe măsură ce minciunile din micul oraș ies la iveală una după alta, ea se trezește în fața unei alegeri: tatăl ei sau bărbatul pe care a ajuns să-l iubească?  

Regia serialului „Iubire și răzbunare” îi aparține renumitului Ali Bilgin, cunoscut publicului românesc și internațional pentru seriale de succes precum „20 de minute”, ”Răzbunare pe tocuri” și „Eșarfa roșie”. 

Episoadele serialului turcesc „Iubire și răzbunare” vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:40, pe Timeless Dizi Channel.

https://www.youtube.com/watch?v=P7uVoTtWSo8&ab_channel=CesurveG%C3%BCzel

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton