Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul turcesc „Nehir” începe la Kanal D. Unde i-am mai văzut pe actorii din rolurile principale

Serialul turcesc „Nehir” începe la Kanal D. Unde i-am mai văzut pe actorii din rolurile principale

de Redactia Tvmania

După finalul serialului „Hercai”, Kanal D va difuza din 26 iulie, de luni până vineri de la 20.00, alt serial turcesc, „Nehir”, o producție recentă, lansată în Turcia anul trecut, cu frumoasa Biran Damla Yılmaz și Feyyaz Duman în rolurile principale.

 

Vineri, 23 iulie, ajunge la sfârșit povestea de dragoste dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), protagoniștii din „Hercai”, dar altă idilă începe tot la Kanal D, odată cu serialul „Nehir”. În original „Baraj”, producția care începe de luni, 26 iulie, de la 20.00 (și va fi difuzată de luni până vineri), este remake-ul unui film turcesc clasic, din 1977, și  îi are în rolurile principale pe Biran Damla Yılmaz și Feyyaz Duman. Ea este Nehir, personajul care dă numele serialului în românește, el este Nazim, iar relația dintre ei începe în circumstanțe cel puțin neobișnuite.

 

Ce vom vedea în serialul „Nehir” 

Nehir (Biran Damla Yılmaz) este tânără, frumoasă și isteață, însă ascunde un trecut dureros – a fost abandonată de părinți și a crescut pe străzi. Acum, își câștigă existența alături de Zerrin (Sumru Yavrucuk), pe care o prezintă drept mama ei, în realitate o escroacă alături de care seduce bărbați bogați, de obicei mai în vârstă, pe care apoi îi abandonează, nu înainte să-i fi jefuit. Sătulă de minciunile și nesiguranța din viața ei, Nehir se simte ea însăși doar în discuțiile pe care le are cu Nazim (Feyyaz Duman), un necunoscut cu care s-a împrietenit online. Acesta muncește undeva pe un șantier și are probleme în a conversa cu femeile, iar relația de prietenie cu Nehir îl mai scapă de singurătate. Însă are și el un secret: fața îi este desfigurată în urma unui accident, de aceea e așa de timid și retras. Într-o zi, când Nehir îi trimite o poză cu ea și îi cere una cu el la schimb, bărbatul se panichează și nu-i poate spune adevărul. Așa că minte, trimițându-i lui Nehir nu poza lui, ci a unui coleg de șantier, Tarik (Burak Yörük), un tip mai tânăr decât el și arătos, un șmecher cu trecere la femei. Dar când, pe nepusă masă, Nehir vine la șantier pentru că vrea să-l cunoască în realitate pe Nazim, lucrurile o iau razna. 

 

Ce știm despre actori 

 

Biran Damla Yilmaz (24 de ani) a mai ajuns o dată la noi pe micile ecrane, ca protagonistă a serialului „Petale de singurătate”, difuzat de Acasă (era anul 2017, înainte de rebranduirea postului). După ce, mică fiind, tot imita actrițe cunoscute, a fost înscrisă de familie la o agenție de talente. Cariera tinerei actriței a început propriu-zis în 2014 cu un rol mititel, de figurantă, în celebrul „Suleyman Magnificul” și a tot evoluat până când, în 2020, a primit în „Nehir” primul său rol principal. După ce serialul s-a terminat de tot, primăvara aceasta, Biran a intrat în vacanță, care va continua până la 1 septembrie. Atunci vor începe filmările pentru sezonul 5 din „Prețul fericirii”, în care a fost distribuită și ea, într-un rol secundar. Foarte discretă cu viața personală, frumoasa a avut vara trecută o idilă cu fiul unui miliardar turc, însă între timp relația pare să se fi terminat. E mare iubitoare de animale (are trei câini) și are 10 tatuaje. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Biran Damla Yılmaz (@bdamlayilmaz)


 

Feyyaz Duman (39 de ani), actorul din rolul Nazim, a avut apariții în „Intrusul” și – rolul care i-a adus recunoașterea – în „Femeie în înfruntarea destinului”. S-a născut în Mardin și e de origine kurdă. După studii universitare în Istanbul, s-a mutat la New York de dragul actoriei și a stat acolo cinci ani. În 2019 s-a căsătorit cu iubita lui, după o lungă relație. „Nehir” e abia al treilea serial în care a apărut, în schimb a acordat o atenție mult mai mare filmelor de cinema, cu apariții și chiar premii la festivaluri de gen. Pe plan profesional, cea mai recentă știre despre el este că, după anularea serialului „Nehir” din primăvară”, negociază pentru a juca într-un serial pregătit pentru Fox Turcia, versiunea turcească a producției americane „Amantele”, din 2013. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Feyyaz Duman (@duman_feyyaz)


 

Burak Yörük (26 de ani), cel care-i dă viață lui Tarik, a mai avut un rol în serialul „20 de minute”. Este născut în Istanbul și are și el studii de actorie. După ce „Nehir” s-a terminat, a fost distribuit într-un rol secundar în comedia romantică „Aşk Mantık İntikam”, care a început în iunie la Fox Turcia.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Burak Yörük (@burakyoruks)


 

İman Casablanca (22 de ani) o interpretează pe Zahra, o femeie măritată de pe șantier, care face o obsesie pentru Tarik. Frumoasa e încă la începutul carierei în calitate de actriță. În 2018 a câștigat titlul de Best Model of the World, iar modellingul i-a deschis calea spre actorie. Este născută în Maroc, într-o casă cu șase copii, și vorbește patru limbi. La un moment dat a fost stewardesă pentru Turkish Airlines!

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de İMAN CASABLANCA (@imancasablanca)


 

Sumru Yavrucuk (60 de ani), cea care pe ecran este Zerrin, „mentora” lui Nehir, este o actriță legendară a Turciei, cu o carieră impresionantă, a cărei primă dragoste a fost și rămâne teatrul. A apărut și la noi pe micile ecrane, în serialele „Camera 309” și „Fatmagul” (acest serial turcesc, difuzat cu audiențe foarte mari peste tot în lume, tocmai a început, din 18 iulie, la Pro Gold).

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Sumru Yavrucuk (@sumruyavrucuk)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton