Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Serialul turcesc “O Hayat Benim” vine la Kanal D

Serialul turcesc “O Hayat Benim” vine la Kanal D

de Redactia Tvmania

 

UPDATE: Potrivit unui comunicat al postului Kanal D, serialul se va numi în română „Bahar: Viaţă furată” şi va fi difuzat de luni, 4 ianuarie 2016, zilnic, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Acelaşi comunicat precizează că serialul „În dragoste şi în război” se va termina miercuri, 30 decembrie.

Cât despre „Furtună pe Bosfor”, titlul intră în pauză pe 22 decembrie, urmând să revină în grila Kanal D, cu noi episoade, din luna februarie.

Postul Kanal D a anunţat, de câteva zile, că va transmite, în curând, un nou serial turcesc. Acesta este “O Hayat Benim” (în traducere: “Această viaţă e a mea”), o producţie care a avut premiera la începutul lui 2014.


Serialul a ajuns în Turcia la sezonul la treilea, care se va termina în iunie 2016. Protagonista este actriţa Ezgi Asaroğlu (28 de ani), Duru din “1001 de nopţi”. În “O Hayat Benim”, ea o interpretează pe Bahar, o fată care a fost crescută de o familie săracă şi care a trebuit mereu să lupte pentru a-şi câştiga existenţa, deşi adevăraţii ei părinţii sunt nişte oameni bogaţi. În momentul în care se descoperă că omul de afaceri Mehmet Emir Atahan (Sinan Albayrak) este tatăl lui Bahar, cei care au crescut-o pe tânără îi ascund acesteia adevărul, iar în locul ei o trimit în casa lui Mehmet pe fiica lor adevărată, Efsun (Ceren Moray).
Anul trecut, actriţa Ezgi Asaroğlu (care şi-a făcut debutul în actorie la 17 ani) a jucat în drama “The Fall from Heaven”, premiată la mai multe festivaluri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton