Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „O rândunică în furtună” începe la Timeless Dizi Channel. Programul de difuzare

Serialul turcesc „O rândunică în furtună” începe la Timeless Dizi Channel. Programul de difuzare

de Andra Stana,

Luna februarie aduce noi seriale turcești iubitorilor genului, pe Timeless Dizi Channel România, , canalul dedicat în exclusivitate producțiilor made in Turkey. Printre ele este „O rândunică în furtună”, cu Emel Çölgeçen în distribuție.

Care e povestea din „O rândunică în furtună”

Dacă „Regina nopții” („Gecenin Kraliçesi”), cu Meryem Uzerli în rolul principal, începe marți, pe 7 februarie, serialul turcesc „O rândunică în furtună” va bucura telespectatorii TDC România începând de vineri, 10 februarie 2023

O rândunică în furtună”, în original „Kirlangiç Firtinasi” (2017), este un serial cu o poveste mai specială, având în centrul ei destinul unor frați… aproape gemeni, născuți de mame diferite.

Când Ülfet – jucată de Emel Çölgeçen – rămâne însărcinată în afara căsătoriei, va trebui să-și dea fiul fratelui mai mare, Kudret, chiar de la naștere. Între timp, naște și Meryem, soția lui Kudret. Kudret îl pune pe fiul lui Ülfet lângă propriul său copil și anunță că s-au născut doi gemeni. Anii trec. Aceşti copii sunt Şahin (Ekin Mert Daymaz) şi Yusuf (Gün Akıncı). Nici Ülfet, nici Meryem nu știu adevărul. Nici măcar Kudret, care a conceput întregul plan, nu îi poate deosebi pe băieți.

Există o singură persoană care știe adevărul: Fikret, mama lui Ülfet și Kudret. Cât timp va mai putea ea să păstreze acest secret pe care l-a păzit în adâncul inimii?

Câte episoade are „O rândunică în furtună”. Programul de difuzare

Serialul „O rândunică în furtună” are 22 de episoade și va avea premiera la Dizi România vineri, 10 februarie, la ora 21:40. Episoade noi zilnic, de luni până vineri.

Ekin Mert Daymaz – actorul care-l joacă pe Şahin în serial – s-a născut în Arnhem, Olanda. Cariera lui a început la „Best Model of Turkey”, unde s-a clasat pe locul al 3-lea.

Începând cu 2018, a jucat în nu mai puțin de 5 seriale, dar rolul principal din „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit” – difuzat de Dizi Channel România – i-a adus consacrarea pe micul ecran.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton