Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul turcesc „Perla neagră” revine la Happy Channel. Când va fi difuzat

Serialul turcesc „Perla neagră” revine la Happy Channel. Când va fi difuzat

de Redactia Tvmania

Happy Channel reia în luna februarie difuzarea serialului turcesc „Perla neagră” - în original „Siyah Inci” -, cu Tolgahan Sayışman (pe care îl ştiţi din „Prizoniera dragostei”) și Hande Erçel („Güneş”) în rolurile principale. 

„Perla neagră” intră în grila Happy Channel de miercuri, 3 februarie, de la ora 23.00. Serialul ia locul telenovelei braziliene „Orfanii unei națiuni”, care ajunge la final marți, 2 februarie.

Noi episoade din „Perla neagră” vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora mai sus amintită.

În „Perla neagră”, Tolgahan face pereche cu frumoasa Hande Erçel („Güneş”). Serialul a avut 20 de episoade (un sezon) şi a fost difuzat în Turcia între 2017 și 2018, de postul Star TV.

Serialul spune povestea unei tinere pe nume Hazal (Hande Erçel), care locuieşte într-un pitoresc oraş de coastă turcesc, Ceşme. Frumoasa Hazal duce un trai modest alături de familia ei: mama, sora vitregă şi tatăl vitreg. Protagonista lucrează ca ospătăriţă într-un resort de lux, iar singura ei dorinţă este să se căsătorească cu bărbatul vieţii ei, Kenan, un pescar chipeş, care vrea să-şi depăşească condiţia. Acesta ar face orice ca să o vadă fericită pe Hazal, însă fericirea lor va fi umbrită de apariţia în orăşel a lui Vural (Berk Hakman), un afacerist influent, fiul unor oameni bogaţi, care se îndrăgosteşte de fată. Vural devine obsedat de Hazal (care seamănă cu fosta sa soţie decedată) şi o obligă pe aceasta să se căsătorească cu el şantajând-o. Cu inima frântă, Hazal îl părăseşte pe Kenan fix înainte de nuntă pentru a deveni soţia lui Vural.   

„Perla neagră” nu se află la prima difuzare pe micile noastre ecrane. Postul Happy Channel l-a mai difuzat în urmă cu trei ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton