Homepage  / Știri

Serialul turcesc „Puterea destinului” se mută, din această seară, pe Acasă TV

Serialul turcesc „Puterea destinului” se mută, din această seară, pe Acasă TV

de Redactia Tvmania

„Puterea destinului”, serialul turcesc care a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, a debutat pe 5 ianuarie la Pro TV. Al cincilea episod, cel de luni, 12 ianuarie, nu va mai fi difuzat de Pro TV, ci de Acasă TV.

Puterea destinului

Tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani, vor putea fi vizionate în continuare Acasă, de luni până vineri de la 19:00, dar și în reluare de la 09:45, se arată într-un comunicat Pro TV. De asemenea, fanii acestei povești vor putea viziona în reluare episoadele și la PRO TV, de luni până vineri, de la 15:00.

Ca urmare a intrării pe post a serialului turcesc, Acasă TV a modificat orele de difuzare în ceea ce privește celelalte telenovele. De exemplu, „Clona” va lua o pauză până joi, 15 ianuarie, la ora 17.00. „Regina inimilor” nu va mai fi difuzat de la ora 19.30, ci de la 18.00. Fanii telenovelei „Pasiune interzisă” pot urmări ultimul episod miercurea aceasta, de la ora 17.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton