Homepage  / Recomandări

Serialul „Ultimul val” începe la Prima TV. Programul de difuzare

Serialul „Ultimul val” începe la Prima TV. Programul de difuzare

de Redactia Tvmania,

Prima TV lansează o nouă miniserie franceză a cărei acțiune are loc într-o stațiune balneară liniștită din Landes. În luna mai, putem urmări serialul „Ultimul val”, o producție franțuzească, lansată în anul 2019.

Prima TV difuzează serialul francez „Ultimul val”

„Ultimul val” a fost lansat în Franța în urmă cu trei ani și are un singur sezon. În România, serialul va avea premiera la Prima TV luni, pe 8 mai, de la ora 23.00. Fiecare dintre cele șase episoade ale miniseriei are în jur de 50 de minute.

Acțiunea din Last Wave/Le derniere vague/Ultimul val se petrece la Brizan, o stațiune balneară liniștită din Landes, totul se schimbă odată cu sosirea unui val care, asemenea unui tsunami, va provoca dispariția surferilor și va tulbura viața locuitorilor.

Decorul este coasta Landes, aflată în partea de sud-vest a Franței. Unsprezece surferi se pierd în urma unor fenomene meteo ciudate legate de un nor neobișnuit. Ei se întorc, dar cu schimbări misterioase și puteri inexplicabile.

Ce se întâmplă în serialul „Ultimul val” de pe Prima TV

În acest thriller supranatural, un nor amenințător se întâlnește cu un val supradimensionat în timpul unei competiții de surfing, înghițind participanții dintr-o lovitură. Când norul se disipează și apa se liniștește, surferii nu mai sunt nicăieri. Cinci ore mai târziu, ei reapar teferi și sănătoși – dar fără să-și amintească de dispariția lor. Unul câte unul, surferii care se întorc descoperă că fiecare dintre ei posedă puteri inexplicabile.

În distribuție apar David Kammenos, Marie Dompnier, Arnaud Binard, iar creatorii serialului sunt Raphaëlle Roudaut și Alexis Le Sec.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton