Homepage  / Seriale

Serialul Ursul / The Bear revine cu sezonul 2. Tot ce știm despre noile episoade: premieră, teaser, distribuție

Serialul Ursul / The Bear revine cu sezonul 2. Tot ce știm despre noile episoade: premieră, teaser, distribuție

de Roxana Mirea,

„Ursul” / „The Bear” se întoarce pentru sezonul 2. Anunțul a fost făcut printr-un scurt teaser. Gașca de prieteni lucrează la deschiderea noului lor restaurant, numit pe bună dreptate The Bear. Citește mai departe pentru a afla tot ce știm despre „The Bear”, sezonul 2, până acum.

Serialul „Ursul” / „The Bear” revine cu sezonul 2

În timpul premiilor Oscar, rețeaua de televiziune FX a lansat primul teaser pentru sezonul 2 din serialul „Ursul” / „The Bear”, care îi găsește pe toți prietenii noștri din The Beef evacuând restaurantul în timp ce se pregătesc să pornească în noua lor aventură. Teaserul este scurt, dar suficient pentru a ne stârni curiozitatea până când vom primi mai multe vești.

De asemenea, primul teaser confirmă faptul că sezonul 2 din serialul „Ursul” va avea premiera în iunie 2023, pe Hulu. Mai exact, pe 22 iunie 2023, conform deadline.com.

În cadrul turneului de presă de iarnă al Television Critics Association, distribuția și echipa au vorbit despre ceea ce ne așteaptă în sezonul 2 al serialului „The Bear”.

Ei cred că pornesc dintr-un loc sănătos, dar un restaurant, la fel ca multe alte afaceri, creează aceleași probleme”, a declarat creatorul serialului, Christopher Storer, despre personajele care lansează noul restaurant The Bear. „Îi vedem cum trebuie să facă un pas înainte în anumite privințe și cum, în unele privințe, regresează, dar sperăm să se reîntâlnească.”

De asemenea, s-a anunțat că sezonul 2 va conține 10 episoade, în loc de opt, cât a avut sezonul 1, potrivit tvguide.com.

Încă nu au fost anunțate actori noi în distribuția serialului, dar Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson și Matty Matheson își vor relua rolurile din primul sezon.

Sezonul 1 din „The Bear”, disponibil pe Disney Plus

Sezonul 1 din „The Bear” este disponibil pe Disney Plus. „Ursul” este o dramă despre mâncare, familie și nebunia rutinei.

Serialul prezintă povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White). Protagonistul este un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago. Aici, el va conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland – după un deces sfâșietor în familie.

La o lume distanță de ceea ce era obișnuit ca chef într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume, Carmy se vede acum nevoit sa se adapteze realității crude ale unui business mic, să facă față angajaților recalcitranți și relațiilor tensionate din familie, în timp ce se confruntă cu povara sinuciderii fratelui său.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton