Homepage  / Știri

Serialul „Urzeala tronurilor” va avea cel puțin 8 sezoane

Serialul „Urzeala tronurilor” va avea cel puțin 8 sezoane

de Redactia Tvmania

E oficial: „Urzeala tronurilor” nu se va opri după cel de-al șaptelea sezon. Chiar dacă creatorii serialului au tot declarat că nu vor face decât șapte sezoane, șeful HBO Michael Lombardo afirmă pentru prima dată că serialul nu va avea mai puțin de opt sezoane.

Urzeala tronurilor

La evenimentul Television Critics Association din Beverly Hills, joi 30 iulie, Michael Lambardo a anunțat că „Urzeala tronurilor” va avea cel puțin 8 sezoane și chiar mai mult:

„Nu a fost niciodată vorba să ne oprim după 7 sezoane. Problema este: cât de mult ne putem lungi în continuare după sezonul 7? Acum, se filmează sezonul 6. Producătorii executivi David Benioff și Dan Weiss cred că pot lucra încă doi ani după sezonul acesta”.

Ba mai mult decât atât: având în vedere marele succes al serialului, HBO se gândește și la un prequel:

„Sunt deschis la orice propunere venită din partea lui David Benioff și Dan Weiss. Indiferent de ce vor să facă. Sunt atât de multe povești (în cărțile lui George R.R. Martin) care pot fi explorate. Dar până acum nu am avut nicio discuție pe acest subiect”.

Asta a fost vestea bună, dar a existat și una proastă. Directorul HBO a revenit asupra subiectului care interesează cel mai mult fanii: moartea lui Jon Snow. Iar răspunsul său nu a fost deloc încurajator: „Mort, mort, mort. Din ceea ce am văzut, am citit și am înțeles, Jon Snow este chiar foarte mort”, a declarat acesta generând un val de pesimism în rândurile fanilor serialului. Păi şi atunci ce mai caută Kit Harington la Belfast, unde au început filmările pentru sezonul 6?

Te-ar putea interesa și:

VIDEO: „Urzeala tronurilor” vs. „Jocurile foamei” | „Snow trebuie să moară”

Emilia Clarke a citit scenariul sezonului 6 din „Urzeala tronurilor”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton