Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Victoria” va avea, în sfârșit, mult-așteptatul sezon patru

Serialul „Victoria” va avea, în sfârșit, mult-așteptatul sezon patru

de Redactia Tvmania

Vedeta serialului, Jenna Coleman (34 de ani), extrem de îndrăgită de fani pentru interpretarea reginei Victoria, a povestit recent câte ceva despre noul sezon, informează britishperioddramas.com.

Serialul (al cărui prim sezon se redifuzează acum de Happy Channel, în fiecare duminică, la ora 20.00) a fost lansat în 2016 și difuzat de postul ITV și a fost rapid îndrăgit de fani, care au primit cu bucurie anunțul creatoarei acestuia, Daisy Goodwin, din mai 2019, că va exista și sezonul patru. Ulterior, Jenna Coleman a declarat că „serialul va lua o pauză” și că ea ar avea nevoie să se mai maturizeze un pic pentru a relua personajul, dar că „mai sunt mult prea multe lucruri frumoase de povestit, pentru care serialul merită continuat”. Au existat discuții și în legătură cu schimbarea distribuției cu o garnitură de actori mai în vârstă, cum s-a procedat și cu „The Crown”.

Din fericire, Jenna Coleman a confirmat recent că dorește să reia rolul reginei Victoria. Ea a declarat pentru publicația The Mirror că e în discuții referitoare la momentul reînceperii filmărilor. Actrița, care are acum 34 de ani, a spus că poate să o interpreteze în continuare pe longeviva suverană, dar că acest lucru ar fi confortabil doar până în stadiul în care personajul ar avea cam 60 de ani. După această vârstă, ea spune că ar trebui să poarte proteze speciale pentru rol, având în vedere că regina Victoria a trăit 81 de ani.

La rândul său, scenarista Daisy Goodwin a sugerat anul trecut că sezonul patru va fi încărcat de emoție, că personajele vor trece prin transformări majore și că un personaj important chiar va muri. „Va fi o mare provocare și o poveste absolut extraordinară”, a mai spus ea. Cele trei sezoane anterioare au avut douăzeci și cinci de episoade, iar serialul a fost nominalizat la numeroase premii, printre care Emmy și BAFTA în 2017.

Jenna Coleman poate fi văzută deja în „The Serpent”, povestea uluitoare a lui Charles Sobrhaj, unul dintre cei mai notorii criminali, hoți și escroci ai secolului XX. Aceasta e plasată în anii ’70 în India, Thailanda și Nepal, unde acest expert în deghizări a făcut peste douăzeci de victime în rândul turistelor occidentale care călătoreau în acele zone. Jenna Coleman va interpreta personajul real al lui Marie-Andrée Leclerc, o casnică din Canada care călătorea pentru prima oară în afara țării și care s-a îndrăgostit nebunește de Sobrhaj, devenind complicea lui.

Serialul este difuzat deja în Marea Britanie pe platforma BBC iPlayer, iar în Statele Unite va fi difuzat de Netflix spre sfârșitul acestui an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton