Homepage  / Televiziune

Serialul „Vlad” a ajuns la final la Pro TV. Ce s-a întâmplat cu personajele-cheie la sfârșitul poveștii

Serialul „Vlad” a ajuns la final la Pro TV. Ce s-a întâmplat cu personajele-cheie la sfârșitul poveștii

de Vasilica Rogozanu,

După patru sezoane și 52 de episoade, serialul „Vlad”, remake-ul autohton al producției turcești „Ezel”, s-a terminat la Pro TV pe 6 decembrie.

Așa cum au promis scenariștii, finalul a fost unul extrem de emoționant, cu secvențe la care au curs multe lacrimi.

Atenție! Spoiler!

Soarta personajelor principale a fost tranșată în acest episod final, iar cele mai multe au primit ceea ce au meritat.

Una dintre cele mai emoționante secvențe, poate cea mai lacrimogenă dintre toate, este secvența în care Vlad (Adrian Nartea) mărturisește fratelui său Răzvan adevărul în legătură cu identitatea sa și își cere iertare mamei oarbe și fratelui pentru toată suferința provocată, într-o confruntare dureroasă în cadrul familiei Anuței.

Vlad le va spune mamei și fratelui: „V-am făcut numai rău. O să se termine rapid, promit”, însă cei doi găsesc puterea să îl ierte și să continue împreună, ca o familie.

Vlad le va spune mamei și fratelui: „V-am făcut numai rău. O să se termine rapid, promit”

Procurorul Toteanu devine aliat 

Toteanu află că Vlad e iubitul fiicei sale

O altă secvență emoționantă este aceea în care procurorul Toteanu află adevărul despre identitatea lui Adrian Anuței, dar este șantajat de acesta să păstreze tăcerea (Toteanu află că Vlad e iubitul fiicei sale) și decide să se alieze cu Vlad pentru a demasca adevărații făptași ai jafului de la cazinou, petrecut cu 15 ani în urmă.

De altfel, Toteanu este de față și la secvența de final, cea a demascării, în care Vlad le dezvăluie Elizei, lui Ștefan și lui Leo că el este Adrian.

Scena demascării finale din „Vlad”

„Du-te, mă, de aici!”, îi spune Ștefan (Andrei Aradits) lui Vlad, dar acesta le va face celor trei foști prieteni, responsabili pentru că a fost băgat pe nedrept la pușcărie, mărturisiri pe care numai Adrian le-ar fi putut cunoaște, convingându-i că spune adevărul.

„M-ați călcat în picioare și acum vă așteptați să fiu băiatul bun. Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele”, le spune Vlad.

Ștefan, singurul dintre cei trei care refuză să își asume responsabilitatea faptelor sale, vrea să îl omoare pe Vlad, mai ales după ce realizează că va fi arestat pentru jaful de acum 15 ani (Toteanu are acum filmarea jafului), dar în fața protagonistului sare Eliza (Olimpia Melinte), care este împușcată, iar Leo (Emilian Oprea) îi împușcă mortal pe Ștefan. 

Răzvan și-a găsit fericirea alături de Iulia

Finalul serialului îi găsește pe eroii poveștii în felul următor: Adrian/Vlad lăsă tumultul lumii în urmă, pescuind singuratic și fericit, fratele lui, Răzvan, și-a găsit fericirea alături de Iulia, fiica Inginerului, Eliza pare fericită alături de fiul ei și Ghivirigă, cel ce seamănă uluitor cu fostul ei iubit trădat, în timp ce Leo și Delia (Elvira Deatcu), ajunsă la închisoare după ce îl omoară pe Iordache (Adrian Titieni), își continuă iubirea între gardurile pușcăriei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton