Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Serialul „Vlad”, la final. Ce spune Olimpia Melinte despre momentele marcante trăite la filmări. „A fost un carusel”

Serialul „Vlad”, la final. Ce spune Olimpia Melinte despre momentele marcante trăite la filmări. „A fost un carusel”
16

de Andra Stana,

Olimpia Melinte face parte din distribuția „Vlad”, producție care se apropie de final. Actrița de 35 de ani a făcut senzație în serialul de la Pro TV, cu rolul Elizei. Deși a ajuns rapid la inima admiratorilor, vedeta a avut parte și de multe critici, din cauza rolului său.

Olimpia Melinte a descris cele mai impresionante momente de la filmările pentru „Vlad”

Serialul „Vlad” de la Pro TV este aproape de final, iar săptămâna viitoare se difuzează ultimul episod, scrie libertatea.ro. Recent, Olimpia Melinte a mărturisit care a fost cel mai complicat moment de la filmări.

„Greu de zis… au fost niște ani cu tot felul de experiențe, cu zile pline de emoții și perioade de isterie când timpul era prea scurt și vremea sau vremurile nu țineau cu noi.

Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap.  După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet.

Apoi lansarea serialului și faptul că lumea a început să aibă reacții foarte diverse când mă vede, de la iubire la ură, la admirație.

A fost un carusel care ne-a purtat printr-un amalgam de emoții și din care am coborât cu toții transformați în ceea ce suntem azi”, a povestit Olimpia Melinte pentru Unica.

Serialul-„Vlad-la-final.-Ce-spune-Olimpia-Melinte-despre-momentele-marcante-traite-la-filmari.-„A-fost-un-carusel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Când este programat episodul final din „Vlad”

Serialul „Vlad” își scrie ultimele capitole la Pro TV, postul mai având de difuzat doar 2 episoade din povestea în care joacă Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Marius Manole și Adrien Titieni, printre mulți alții. 

Ultimul episod al serialul va fi difuzat de Pro TV luni, 6 decembrie, de la ora 21.30.

Actorul Anghel Damian, care îl joacă pe Vlad la tinerețe, dar este și scenarist al serialului, ne-a povestit în septembrie, despre finalul serialului:

„Pot să spun că a fost o muncă de echilibristică să găsesc finalul pe care îl consider potrivit pentru un serial care a creat, totuși, o așteptare foarte mare. Publicul e împărțit, sunt unii care vor răzbunare, alții care vor dragoste. Eu voi mulțumi ambele facțiuni și pe niciuna. Cred că am reușit să duc povestea acolo unde nu se așteaptă nimeni și, în același timp, să le dau atât satisfacția răzbunării, cât și pe cea a dragostei. Mai pot să spun că întâmplările din acest ultim sezon sunt cât se poate de puternice emoțional, că mă aștept să creeze reacții viscerale în telespectatori și că, bineînțeles, la final, totul se plătește!”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton