Homepage  / Seriale

Serialul „Westworld” va avea un al doilea sezon în 2018

Serialul „Westworld” va avea un al doilea sezon în 2018

de Redactia Tvmania

Variety preia un comunicat HBO în care televiziunea anunță că a dat undă verde pentru un nou sezon al serialului SF „Westworld”, sperând totodată să nu repete greșeala făcută cu „True Detective”.

westworld

După numai 7 (din cele 10) episoade, „Westworld” a fost oficial reînnoit cu încă un sezon. HBO a așteptat prudent să vadă dacă serialul își găsește publicul pentru a-și da binecuvântarea. „Am vrut să mă asigur că audiențele se mențin”, a explicat Casey Bloys, responsabilul cu programele de la HBO.

Serialul și-a găsit și fanii și a avut succes și la critici, iar forumurile s-au umplut de teorii. În același timp, audiențele făcute sunt superioare celor obținute de „Urzeala tronurilor” sau „True Detective” la începuturile lor. Deci pariul făcut de HBO ar putea fi unul câștigător, mai ales după eșecul cu „Vinyl” (serialul de 100 milioane de dolari, făcut de Martin Scorsese și Mick Jagger), care a fost difuzat și în România.

Al doilea sezon „Westworld” nu va veni însă decât „probabil în 2018”. Motivația: „serialul este foarte ambițios și are un buget foarte ambițios”, iar producătorii consideră că e nevoie de timp pentru a relansa mașina și vor să evite greșelile de la „True Detective”, al cărui al doilea sezon a fost sub așteptări.

În același comunicat, HBO mai anunță că vor avea sezoane noi și „Divorț” și „Nu-i totul alb sau negru. Întoarcerea actriței Jessica Parker la HBO era un succes garantat, dar și serialul de comedie „Nu-i totul alb sau negru” și-a făcut loc printre telespectatori câștigând din ce în ce mai mulți. Ambele seriale vor reveni cu al doilea sezon anul viitor.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Interviu cu Evan Rachel Wood: „Serialul “Westworld” (HBO) scoate la iveală cine eşti cu adevărat”

Toamna se numără serialele la HBO. Canalul anunță „Westworld” și „Divorce”

Anthony Hopkins şi Evan Rachel Wood, colegi într-un serial TV HBO

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton