Homepage  / Știri / Televiziune

Serviciul de streaming Paramount+ va fi lansat în Europa. Când e programată extinderea

Serviciul de streaming Paramount+ va fi lansat în Europa. Când e programată extinderea

de Ioana Maria,

HBO Max va avea competiție pe piața din Europa. Din 2022, un nou serviciu de streaming va fi lansat pe continent. Apariția Paramount+ în peisajul media european se anunță a fi cea mai semnificativă extindere de până la ora actuală.   Paramount+ se extinde, la anul, și în Europa, scrie engadget.com, citat de cinemagia.ro. Recent, Viacom CBS a bătut palma cu Sky pentru a lansa Paramount+ în Marea Britanie, Austria, Germania, Irlanda, Italia și Elvetia undeva în 2022.   Astfel, acordul semnat de Viacom CBS și Sky va face serviciul de streaming Paramount+ disponibil pe platformele Sky în schimbul suportului pentru canale contra cost ale Viacom CBS, precum Comedy Central. Unde poate fi urmărit acum conținutul Paramount+ La ora actuală, Paramount+ este disponibil pe continentul american, în Australia, Ungaria, Rusia și Orientul Mijlociu. Acțiunea ar putea fi cea mai semnificativă extindere de până la ora actuală.

Europa este una dintre cele mai importante piețe de streaming, și influența Sky în zonă ar putea aduce serviciul în fața publicului care, altfel, ar fi putut să nu îl ia în calcul, mai scrie sursa citată. Această acțiune nu ar putea duce Paramount+ în categoria grea alături de Netflix sau de Prime Video, dar ar putea ajuta în concurența contra unor rivali de nișă, cum ar fi HBO Max, informează engadget.com.

Abonații Sky Cinema vor primi Paramount+ fără cost suplimentar, în timp ce alți clienți Sky îl vor adăuga separat la conturile lor.

ViacomCBS deja are acorduri cu concurenții săi pentru diverse difuzări în zonă. Netflix și Amazon Prime Video au drepturi de difuzare pentru Star Trek: Discovery, Picard și Lower Decks în Anglia, de exemplu.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton