Homepage  / Știri / Televiziune

“Serviţi, vă rog!” se ţine de petreceri la Mamaia

“Serviţi, vă rog!” se ţine de petreceri la Mamaia

de Redactia Tvmania

Ritmuri fierbinţi, entertaineri de primă clasă şi cel mai tare maestru de ceremonii – aşa îi aşteaptă vedetele “Serviţi, va rog!” pe turişti la Mamaia, unde Nea Mărin a dat startul petrecerilor “de fiţe” în cel de-al cincilea sezon al show-ului ce va fi difuzat vara aceasta la Pro TV.

Vedetele dau petrecere după petrecere vara aceasta, în Mamai, în cel de-al cincilea sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog!”, de la Pro TV. Filmările show-ului au început deja, iar invitaţii supravegheaţi cu biciul de Nea Mărin pun la cale în fiecare seară câte un party tematic asezonat din plin cu năstruşnicii.

Nea Mărin le va pune pe vedete să ia lecţii de dans chiar de la pinguinii de la “Circo Aquatico Bellucci”. După ce învaţă paşii, vedetele vor ieşi în stradă, acompaniaţi de simpaticele animăluţe, ca să atragă lumea în club.

Hip-hop, Hawaii, travesti, folclor, R’n’B, lambada – acestea sunt doar câteva dintre temele petrecerilor pe care invitaţii trebuie să le organizeze vara asta, la “Serviţi, vă rog!”.

Chinuite fără excepţie de către Nea Mărin, nici o vedetă nu pare a fi la fel de nefericită ca Răzvan Fodor. El este pus faţă în faţă cu cel mai mare coşmar al său, mulţimea de oameni. Dacă până şi pe soţia sa o refuză când este vorba de mers la cumpărături, Răzvan nu are de ales şi pe Nea Mărin nu poate să-l înduplece. Fodor trebuie să intre in mall, ca să promoveze petrecerile cu toţi ceilalţi, însă are un atac de panică:

“Răzvan suferă de agorafobie, nu-i plac mulţimile, ştiam că o să-i fie greu, dar nu mă gândeam că iese atât de urât”, spune Nea Mărin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton