Homepage  / Articole

Serviţi, vă rog, o ciorbă de peşte?

Serviţi, vă rog, o ciorbă de peşte?

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_20212" align="alignleft" width="300" caption="Nea Mărin revine la Pro TV"][/caption]

.

Celebrul Nea Mărin Barbu (coregraful de la „Dansez pentru tine”) revine la Pro TV cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Serviţi, vă rog!”. De data aceasta, vedetele vor trebui să mulţumească clienţii unei pensiuni din Delta Dunării.

.

De la debarcaderul din Maliuc, localitate aflată chiar în inima Deltei, vedetele sunt preluate de Nea Mărin şi duse la o pensiune unde trebuie să demonstreze cât de serviabile sunt ele cu turiştii, dar mai ales cât de harnice.

Ele trebuie să spele, să calce, să facă curăţenie în pensiune, să prindă peşte, să aibă grijă de animalele din gospodărie (găini, fazani, măgari, vaci) şi, mai ales, să înveţe să conducă bine barca, pentru că, zice Nea Mărin, „intră tot timpul cu ea în sălcii”.

Zilele ploioase le-au dat însă şi mai mult de furcă concurenţilor: „Cel mai greu ne-a fost să ferim gospodăria de inundaţii: a trebuit să umplem saci cu pământ, să-i cărăm cu barca şi să-i punem în locurile prin care pătrunde apa în curtea pensiunii”, ne-a povestit Nea Mărin.

Gazda emisiunii „Serviţi, vă rog!” ne-a spus însă şi cât de fermecătoare este Delta: „Este o altă lume în care nu te poţi simţi decât intrus. Ne-am obişnuit să fim înconjuraţi de ape, de lebede, de pelicani, să mergem cu barca până şi să cumpărăm pâine”.

Nea Mărin a rămas impresionat şi după ce a gustat câteva preparate locale: „Fac oamenii de p-aici o pastă de peşte care este mai bună decât orice pate de ficat, peşte afumat şi nişte şniţele din file de somn de nici nu ştii ce mănânci că se topesc în gură”, a povestit el.

Când vine vorba de gătit peştele, concurenţii primesc sfaturi de la cei apropiaţi, nu oricine ştie să facă o ciorbă bună sau o salată de icre. „De obicei, vedetele vorbesc la telefon în timp ce gătesc şi iau reţetele de la părinţi, surori, soţii. S-au mai dus şi prin sat ca să înveţe să facă icre, dar cel mai greu tot curăţatul peştelui rămâne. Eu nu m-am priceput până am venit aici, dar nevoia te învaţă”, este de părere Nea Mărin.

.

Aventuri la pescuit

Vedetele primelor ediţii (din 9 şi 10 iulie) sunt Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Jean de la Craiova şi Iuliana Luciu.

Aceştia au trecut prin numeroase peripeţii încercând să pregătească masa. Astfel băieţii s-au întors de la pescuit fără nici un fel de pradă, iar fetele, Iuliana şi Doiniţa, după ce au făcut rost de un sac plin de peşte de la săteni, l-au scăpat în apă. Cele două şi-au scos însă pârleala la spălarea „tonei” de vase.

Doiniţa nu regretă însă experienţa de la „Serviţi…”: „Mi-am testat capacitatea de a rezista la un volum mare de muncă şi mi-am cunoscut reacţiile la stres”, ne-a zis ea.

.

Tura a doua de vedete de la „Serviţi, vă rog!”

Weekendul următor, pe 16 şi 17 iulie, Andreea Mantea, Simona Sensual, Mihai Petre şi Liviu Vârciu vor oferi telespectatorilor care visează la vacanţă un adevărat spectacol printre undiţe, stufăriş, peşti, animale de curte, mâncăruri şi alte responsabilitati.

Simonei Sensual treburile din gospodărie îi vor întinde nervii la maxim şi va evada din Deltă. Cu toate că îi e frică de apă şi de barcă, Andreea Mantea va încerca să treacă peste temeri şi să fie o gazdă perfectă. De cum vor ajunge clienţii, Mihai Petre va încerca să-i cucerească, le va pune coroniţe din sălcii pe cap şi va încerca sa le creeze toate condiţiile pentru a avea o vacanţă de vis. Năbădăiosul Liviu Vârciu va ajunge chiar să fie legat de căruţă drept pedeapsă de către Nea Marin din cauza isprăvilor făcute.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton