Homepage  / Știri

Sezonul 2 din “House of Cards – Culisele puterii” începe pe Voyo.ro

Sezonul 2 din “House of Cards – Culisele puterii” începe pe Voyo.ro

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon al serialului "House of Cards - Culisele puterii" (format din 13 episoade, n.r.), care a debutat în Statele Unite pe 14 februarie, va putea fi urmărit pe Voyo.ro începând de astăzi, 20 februarie.

Cu aproape un an distanţă de la sfârşitul primului sezon şi începutul celui de-al doilea, fanii „House of Cards” stau cu ochii pe actorii recent câştigători ai premiilor Emmy şi Globul de Aur pentru a vedea deznodământul poveştilor în care au fost implicate personajele lor.

La sfârşitul sezonului 1, Claire (interpretată de Robin Wright, câştigătoare a unui Glob de Aur pentru performanţa din serial) se gândea la posibilitatea de a avea un copil. Francis Underwood (interpretat de Kevin Spacey) comentează despre sentimentele pe care le are despre copii, dar se străduieşte să-şi consolideze poziţia la Casa Albă. Dacă Francis va continua să-i furnizeze lui Zoe informaţii clasificate, veţi afla urmărind noile episoade.

„House of Cards” nu este despre politică

Scenaristul Beau Willimon explică faptul că Underwood este de fapt “un optimist”, în ciuda “viziunii sale întunecate asupra realităţii”: “Cred că dacă oamenii greşesc atunci când îi confundă optimismul cu cinismul se întâmplă pentru că Underwood este atât de focalizat pe propriile interese. El crede că ideologia este o formă de slăbiciune, de laşitate”.

Scenaristul şi producătorul sublinia că modelul pentru acest personaj este Lyndon Johnson şi adaugă că “House of Cards – Culisele puterii” nu este un show despre politică, în ciuda faptului că acţiunea se petrece la Washington. Este vorba despre putere – în toate manifestările ei”, mai spune acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton