Homepage  / Seriale coreene

Sezonul 2 „Jocul calamarului”/ „Squid Game”, confirmat oficial

Sezonul 2 „Jocul calamarului”/ „Squid Game”, confirmat oficial

de Ioana Maria,

După mai multe speculații, creatorul „Jocul calamarului”, Hwang Dong-hyuk, confirmă oficial că cel mai de succes serial Netflilx va avea și al doilea sezon.

„Așadar, a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Aproape că simt că nu ne-ați lăsat de ales”, a spus creatorul Hwang Dong-hyuk, potrivit cbr.com

„Așadar, va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta.”

„Jocul calamarului”/ „Squid Game” a intrat pe 17 septembrie pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii, în ciuda faptului că liniile mari ale poveștii nu suferă de prea multă originalitate.

În doar o lună,  „Jocul calamarului”/ „Squid Game” a depășit  Bridgeton pentru a deveni cel mai urmărit serial pe care Netflix l-a lansat vreodată, după ce a fost vizionat în 111 milioane de abonați. Desigur, acest lucru a alimentat speculațiile că un al doilea sezon era la orizont, dar nici măcar Hwang nu era sigur în acel moment .

„Este adevărat că primul sezon s-a încheiat într-un mod deschis, dar de fapt m-am gândit că ar putea fi o încheiere bună și pentru întreaga poveste”, a spus Hwang în octombrie.

„Sezonul unu se termină cu Gi-hun care se întoarce și nu se urcă în avionul către State. Și acesta a fost, de fapt, modul meu de a comunica mesajul că nu ar trebui să fii târât de fluxul competitiv al societății, ci că ar trebui să începi să te gândești la cine a creat întregul sistem – și dacă există un potențial ca tu să te întorci și să-l înfrunți. Așa că nu este neapărat să se întoarcă Gi-hun pentru a se răzbuna. Așa că m-am gândit că ar putea fi o modalitate bună, simplă, dar ambiguă, de a încheia povestea pentru Gi-hun.”

Citește și

„Dar dacă priviți într-un mod pozitiv, pentru că atât de mulți oameni au iubit primul sezon și se așteaptă la lucruri bune pentru sezonul doi, există oameni peste tot în lume care își oferă sfaturile despre cum ar trebui povestea să meargă mai departe”, a continuat el.

„Aș putea chiar să mă inspir din miile de idei ale fanilor din întreaga lume și să fac noul sezon. Cu asta mă lupt acum – nu ar trebui să o simt ca o presiune uriașă, ci mai degrabă să mă simt inspirat de toată această dragoste și preocupare pe care o primesc de la toată lumea și astfel să o pot folosi pentru sezonul al doilea”.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton