Homepage  / Seriale / Seriale americane

Sezonul 3 al serialului „Străina” („Outlander”) va fi disponibil și în România

Sezonul 3 al serialului „Străina” („Outlander”) va fi disponibil și în România

de Redactia Tvmania

A trecut mai mult de un an de când s-a terminat la americani sezonul 2 al serialului „Străina”, cu Sam Heughan și Catriona Balfe în rolurile principale, iar fanii sunt deja la capătul răbdării.

Din fericire, mai sunt doar câteva zile până la premiera noului sezon, al treilea, iar vestea cu adevărat bună este că episoadele noi vor fi disponibile de luni, 11 septembrie, și în România, în același timp cu restul lumii, pe Netflix (fiind vorba de o producție Starz, episoadele în premieră vor fi difuzate câte unul pe săptămână).

Primele două sezoane au fost difuzate la noi de AXN White.

Sezonul trei din „Outlander” va avea 13 episoade, iar povestea adaptează volumul trei al seriei semnate de Diana Gabaldon, adică romanul Voyager”.

Povestea îi urmărește pe eroii Jamie și Claire, care, aflați în secole și pe continente diferite, încearcă să-și refacă viața în absența celuilalt.

Claire, revenită la sfârșitul sezonului 2 înapoi în timpul ei (secolul XX) și în brațele lui Frank (Tobias Menzies), are un motiv important pentru care își dorește să-i funcționeze căsnicia: Brianna, fetița ei și a lui Jamie. În secolul XVIII, Jamie își revine cu greu după bătălia de la Culloden, dar și pentru că a pierdut-o pe Claire. Și totuși, cei doi îndrăgostiți găsesc o cale să se reîntâlnească, chiar dacă trec 20 de ani peste ei.

Ce știm despre sezonul 4

„Outlander” va avea și un sezon 4, tot cu 13 episoade, care va fi difuzat în 2018 și care va ecraniza volumul „Drums of Autumn” din seria Dianei Gabaldon.

Luna trecută, creatorul serialului, Ronald D. Moore, declara pentru Entertainment Weekly că echipa sa a început deja să scrie scenariul pentru sezonul 4, ale cărui evenimente se vor petrece în Carolina de Nord, în secolul XVIII, dar și în orașele Inverness (Scoția) și Boston (SUA) în secolul XX.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton