Homepage  / Știri / Televiziune

Sezonul 3 din „Land Girls” și ultimul sezon din „The Adventures of Merlin” vor fi în aprilie, la FilmBox

Sezonul 3 din „Land Girls” și ultimul sezon din „The Adventures of Merlin” vor fi în aprilie, la FilmBox

de Redactia Tvmania

Iubitorii de seriale au parte de surprize plăcute din partea FilmBox și în aprilie.

 

„Land Girls” / „Fetele de la fermă”

După ce luna trecută FilmBox a difuzat în premieră sezonul 2 din „Land Girls” („Fetele de la fermă”), din 2 aprilie începe sezonul 3.

La două luni după încheierea celei de-a doua serii, Liam Keelan de la BBC a anunțat că serialul de succes va continua. ”Nu aveam cum să nu continuăm povestea. Telespectatorii noștri iubesc modul dramatic în care am expus o perioadă din istorie atât de importantă și cu o încărcătură atât de mare atât pentru cei rămași acasă, cât și pentru cei aflați în război”, a explicat reprezentantul televiziunii britanice. BBC a anunțat apoi că Becci Gemmell și Seline Hizli vor continua în rolurile lui Joyce și Connie, împreună cu Sophie Ward, Mark Benton, Susan Cookson, Mykola Allen, Nicholas Shaw, David Schofield și Carolyn Pickles.

Cea de-a treia serie se concentrează tot pe viața fetelor din landul Hoxley. După ce spitalul militar local este bombardat, pacienții și personalul se mută la Hoxley Manor. Joyce așteaptă în continuare vești de la soțul ei dispărut, iar Connie este surprinsă de amintirea unei foste iubiri chiar la petrecerea ei de logodnă. În plus, Roland Moore introduce un nou personaj, Iris Dawson, interpretată de Lou Broadbent, iar Gwilym Lee a preluat rolul lui Henry Jameson.

”Este minunat că reușim să continuăm povestea fetelor de la fermă și a celor cu care ele interacționează având aceiași actori, dar și personaje noi și interesante. Această nouă serie este o nouă oportunitate de explorare a unui subiect de interes”, declara Will Trotter, producătorul executiv al serialului.

”Această a treia serie vine ca un angajament pe care ni l-am luat față de telespectatorii noștri îndrăgostiți de drama britanică de calitate”, explică și Liam Keelan.

”Land Girls” (”Fetele de la fermă”), sezonul 3, este din 2 aprilie în fiecare marți, de la ora 22:00, la FilmBox.

 

„The Adventures of Merlin” / „Aventurile lui Merlin”

O altă surpriză plăcută este sezonul 5 din ”The Adventures of Merlin”. Merlin este tot o producție britanică, de aventură, fantezie și dramă, creată de Julian Jones, Jake Michie, Julian Murphy și Johnny Capps, cu Bradley James în rolul regelui Arthur și Colin Morgan în rolul lui Merlin. Cea de-a 5 serie a fost filmată în Pierrefonds, Franța și în Cardiff, Țara Galilor și are 13 episoade, iar producătorii au anunțat că acesta este ultimul sezon. ”Merlin a fost oprit chiar când începea să devină din ce în ce mai bun” – a titrat ”The Guardian” după acest anunț.

”Știu că acesta este finalul, așa că vă mulțumesc că ați fost alături de noi în această călătorie care a fost atât de distractivă”, a declarat actorul Colin Morgan.

”Fanii noștri devotați au făcut acest serial să fie un fenomen unic și o experiență specială. Faptul că știu că acest serial face parte practic din viața foarte multor oameni mă onorează”, a spus și Bradley James.

Și Katie McGrath, cea care o interpretează pe Lady Morgana, a avut un mesaj pentru fanii serialului: ”Cred că finalul acesta care îți taie răsuflarea te lasă fără îndoiala că această călătorie chiar a ajuns la final, că personajele și-au spus povestea și că este momentul potrivit să punem punct”.

Ultimul sezon din ”The Adventures of Merlin” începe pe 7 aprilie, la FilmBox și este în fiecare duminică de la 14:30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton