Homepage  / Știri

Sezonul 3 din „Masterchef” US începe azi la TLC

Sezonul 3 din "Masterchef" US începe azi la TLC

de Redactia Tvmania

Gordon Ramsay, Joe Bastianich şi Graham Elliot au ajuns deja la sezonul al treilea din programul pe teme culinare Masterchef US, difuzat pe TLC, începând din 6 martie, de la ora 22.00.

Cei trei celebri experţi în arta culinară i-au supus pe concurenţi mai multor probe dificile şi runde eliminatorii, propunându-şi să transforme un bucătar amator într-un adevărat maestru culinar.

După îndelungi căutări în SUA, aproape 30.000 de candidaţi plini de speranţe au fost aduşi la Los Angeles ca să îşi prezinte felurile de mâncare reprezentative în faţa juriului. Numai 36 dintre ei au reuşit să câştige şorţul Masterchef şi şansa de a-şi demonstra măiestria şi tenacitatea într-o competiţie extrem de dură.

Cei care au impresionat juriul au primit un loc mult visat în Top 18, alăturându-se astfel celor mai buni bucătari amatori din bucătăria Masterchef.

În continuare, cei 18 aleşi au trecut printr-o altă serie de probe care le-au testat sensibilitatea gustului, cunoştinţele despre mâncare, pasiunea şi măiestria culinare, pentru ca în final să rămână doar un 6: Monti Carlo, Felix Fang, Christine Ha, David Martinez, Frank Mirando şi Becky.

Cum în concurs au mai rămas doar câteva probe şi runde eliminatorii, cei şase vor simţi în mod sigur presiunea, în lupta strânsă pentru titlul de Masterchef, care îi va aduce în plus câştigătorului un contract pentru o carte de bucate şi Marele Premiu în valoare de 250.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton