Homepage  / Știri

Sezonul 3 din «Whiskey în afara legii», din 5 august la Discovery Channel

Sezonul 3 din «Whiskey în afara legii», din 5 august la Discovery Channel

de Redactia Tvmania

Cel de-al treilea sezon al seriei «Whiskey în afara legii» va fi difuzat de postul de documentare Discovery Channel începând cu 5 august, în fiecare marţi, de la ora 20.00. În Carolina de Sud, afacerile ilegale cu whiskey ale lui Josh și Bill intră într-o nouă fază când cei doi primesc niște căpșuni din care se gândesc să prepare o băutură tare și aromată. Pe de altă parte, Tim Smith, un veteran al branșei, va face o mișcare care îi va schimba viața, iar Tickle e obligat să-și dea seama că epoca lui în această industrie abia începe.

MOONSHINERS 3

Credeați că alambicurile de distilat whiskey instalate prin păduri, contrabandiștii și tăria fabricată clandestin ar fi ceva de domeniul trecutului? Nici vorbă! Fenomenul a căpătat proporții, devenind o industrie prosperă, de mai multe milioane de dolari, deși este în continuare o afacere secretă, ilegală. MOONSHINERS 3

Discovery Channel prezintă un nou sezon al seriei ”Whiskey în afara legii”, relatând poveștile celor care pregătesc pe ascuns această băutură în pădurile din apropierea casei, folosind tot felul de instalații atent camuflate, încercând totuși să nu supere prea tare autoritățile locale.

În primul episod, sezonul de distilat whiskey ilegal abia începe în Appalachia, în Carolina de Nord, iar Jeff și Mark plănuiesc să atace piața într-o operațiune extinsă la scară mare cu ajutorul unei distilerii uriașe, cu o capacitate de aproape 1900 de litri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton