Homepage  / Seriale / Seriale americane

Sezonul 4 al serialul „La casa de papel” este disponibil pe Netflix!

Sezonul 4 al serialul „La casa de papel” este disponibil pe Netflix!

de Redactia Tvmania

Alertă de binging! De astăzi, 3 aprilie, sunt disponibile pe Netflix cele opt episoade ale sezonului 4 din mult-așteptatul serial spaniol „La casa de papel”.  Cele opt episoade („Jocul s-a terminat”, „Nunta lui Berlin”, „Lecție de anatomie”, „Pasodoble”, „Cu 5 minute mai devreme”, „KO tehnic”, „Țintește cortul”, „Planul lui Paris”) au fost filmate anul trecut la Madrid, filmările încheindu-se pe 9 august 2019.

La finalul celui de-al treilea sezon, lucrurile stăteau dramatic pentru banda condusă de Profesor (Álvaro Morte): acesta crede că Lisabona (Itziar Ituño) a fost omorâtă de forțele de ordine, în timp ce Nairobi chiar este împușcată de trupele speciale.

Acest sezon vine să răspundă întrebărilor arzătoare pe care și le-au pus fanii în cele peste opt luni de la cel de-al treilea sezon: va supraviețui atât de iubita Nairobi (Alba Flores), împușcată la sfârșitul sezonului 3? Ce rol va juca în continuare Berlin (Pedro Alonso), fratele Profesorului, care moare la finalul sezonului 2 și are apariții în sezonul 3 sub formă de flashbackuri? 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton