Homepage  / Seriale / Telenovele

Sezonul 4 al telenovelei „Și fără sâni există paradis” își schimbă numele. Ce actori vor face parte din distribuție

Sezonul 4 al telenovelei „Și fără sâni există paradis” își schimbă numele. Ce actori vor face parte din distribuție

de Redactia Tvmania

Sezonul 3 al telenovelei „Și fără sâni există paradis” ajunge la final pe 23 mai, până atunci o putem vedea la Pro 2 în fiecare zi, începând cu ora 19.00. Noul sezon patru, se află în plină producție la Telemundo, compania anunțând că va purta un nou nume și se va reintenta: „El final del paraiso” („Sfârșitul paradisului”).

Potrivit acestora, noul sezon va însemna și noi începuturi în cadrul poveștii care a fost lider de audiență în țara natală, Mexic. 

 

Cine va face parte din distribuție

Sezonul 4 va avea parte de aceeași distribuție, și, chiar dacă va purta un nou nume, potrivit anunțului făcut de Telemundo personajul interpretat de Carmen Villalobos, Catalina Santanta, va avea o nouă misiune ce o va obliga să întrunte toți răufăcătorii care amenință că o vor distruge pe ea și familia ei. 

 

O altă schimbare este înlocuirea actriței care i-a dat viață unuia din personajele cheie ale seriei, Jessica Beltran supra numittă și La Diabla (Majida Issa),  care a decis să plece din cadrul proiectului argumentând pentru People en Espanol această decizie:

„O iubesc pe Diabla și sunt recunoscătoare întregii echipe și Telemundo pentru doi ani minunați. Decizia plecării mele se datorează unor obligații profesionale deja stabilite, dar și dorința de a avea noi provocări în cariera mea”, a declarat Majida Issa.

La Diabla va avea un nou chip și va fi interpretată de actrița de origine columbiană Kimberly Reyes care este foarte entuziasmată de această nouă provocare, dar care este conștientă de greutatea și importanța personajului în cadrul telenovelei

„Majida a lucrat impecabil și în onoarea Diavoliței sper și muncesc în fiecare zi ca să pot duce personajul la același nivel la care Majida l-a adus”, declara Kimberly. 

Potrivit zvonurilor, sezonul 4 al telenovelei va avea premiera în Mexic în luna iulie a acestui an. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton