Homepage  / Seriale / Seriale americane

Sezonul 4 din „Minunata doamnă Maisel” se vede de azi pe platforma Amazon

Sezonul 4 din „Minunata doamnă Maisel” se vede de azi pe platforma Amazon

de Andreea Hentea,

Fanii elegantului și irezistibilului serial „Minunata doamnă Maisel”, difuzat de Amazon Prime, au motive de bucurie. Noile aventuri din sezonul 4, imaginate de Amy Sherman-Palladino pentru independenta Midge (Rachel Brosnahan), sunt cuceritoare, sunt de părere cei de la hollywoodreporter.com.

Originalul serial de comedie „Minunata doamnă Maisel” / „The Marvelous Mrs. Maisel”, lansat în 2017 și recompensat până acum cu 20 de Emmy și trei Globuri de aur, nu ne va lăsa, cu siguranță, să ne plictisim nici în acest sezon. 

După tumultuosul final al sezonului 3, Amy Sherman-Palladino („Fetele Gilmore”) își împinge personajele spre gesturi și mai riscante, pentru a le pune apoi să înfrunte consecințele.

Cu acea combinație de autoironie, umor și curaj nebunesc care ne place atât de mult, Midge (Rachel Brosnahan), care nu renunță la pasiunea ei pentru stand-up comedy, se avântă cu capul înainte în încercări care uneori o depășesc.

Concediată din turneul european al lui Shy Baldwin (LeRoy McClain), după o improvizație fără plasă de siguranță pe scena de la Apollo, ea vrea să se răzbune (în câteva secvențe greu de uitat). În plus, trebuie să conceapă rapid un plan nou de acțiune.

În acest timp, Joel (Michael Zegen) are mai mult succes cu clubul decât a fost planificat inițial, ceea ce îi aduce necazuri, iar Susie (Alex Borstein), impresara ei, care a pierdut banii pariind, chiar reușește să facă rost de bani, când nimeni nu mai credea acest lucru. 

Toată distribuția e excelentă

Evident, dacă Midge e în atenție, nu au cum să lipsească din preajmă inimitabilii ei părinți, uluitorii Abe (Tony Shalhoub) și Rose (Marin Hinkle), a căror apariție e întotdeauna savuroasă.

Cum Midge s-a mutat înapoi în apartamentul ei elegant, datorită unui împrumut de la tatăl lui Joel, Moishe (Kevin Pollak), ea le propune lui Abe și Rose să locuiască împreună cu ea.

Cum Rose ține însă morțiș să le spună tuturor că Midge este cea care s-a mutat la ei și nu invers, răfuielile dintre ele par să nu se mai termine. 

Membrii familiei Weissman se află, de altfel, la o răscruce de drumuri. Midge își propune să pășească, indiferent de riscuri, pe urmele celebrului Lenny Bruce (Luke Kirby), pe care îl admiră atât și care a încurajat-o mereu să fie autentică (personajul lui Kirby a fost, de altfel, dezvoltat în scenariu datorită chimiei speciale pe care o are cu Rachel Brosnahan).

În acest timp, Abe, după o scurtă perioadă de șomaj, este angajat să scrie cronici de teatru pentru The Village Voice, iar Joel are un succes neașteptat cu clubul pe care l-a deschis, dar o dată cu acesta vin și riscuri nebănuite. 

În sezonul 4 apar Kelly Bishop și Milo Ventimiglia

Sezonul al patrulea ne aduce, așa cum declara recent Rachel Brosnahan, „personaje noi și amuzante” (dacă ne gândim numai la Jason Alexander – George Costanza din „Seinfeld”), dar și schimbările proprii anului 1960, care anunță transformările întregului deceniu care va urma. 

În noile episoade vor apărea și două cunoștințe mai vechi ale creatoarei Amy Sherman-Palladino. E vorba de Kelly Bishop și de Milo Ventimiglia, adică Emily Gilmore, respectiv Jesse din serialul „Fetele Gilmore”, serial creat de aceeași efervescentă Amy Sherman-Palladino. 

Producătorii nu au dezvăluit ce personaj anume va juca Kelly Bishop în sezonul 4 din „The Marvelous Mrs. Maisel”, singurele detalii au venit de la coproducătorul Daniel Palladino (soțul lui Amy Sherman-Palladino): va fi o „Emily Gilmore pe steroizi”.

Nici despre personajul lui Milo Ventimiglia nu se știu prea multe. Pentru TVLine, actorul a dezvăluit că personajul său este „un tip bine îmbrăcat, cu un câine, care vorbește cu Midge într-un parc”. 

Costumele sunt iar minunate!

Pe lângă noile personajele introduse în poveste, figurile familiare din sezoanele anterioare, replicile spirituale și dinamismul serialului ne vor antrena din nou în jurul evenimentelor de pe scena de la Apollo și din sânul familiei Weissman. Bineînțeles, și în acest sezon, giganticul departament de costume al serialului s-a întrecut pe sine. Costumele sunt un spectacol în sine. 

Sezonul 4 din „The Marvelous Mrs. Maisel” are opt episoade, care vor fi lansate câte două, vinerea, începând de astăzi. Primele două episoade sunt deja disponibile pe platforma Amazon Prime Video.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton