Homepage  / HBO

Tot ce știm despre sezonul 6 din „Lupta perfectă”: se întoarce Eli Gold (Alan Cumming)!

Tot ce știm despre sezonul 6 din „Lupta perfectă”: se întoarce Eli Gold (Alan Cumming)!
6

de Ruxandra Dinca,

Excelentul serial american „Lupta perfectă”, cu Christine Baranski în rol principal, este disponibil la HBO Max. Vara aceasta este așteptat sezonul 6, în care revin două dintre cele mai excentrice (și simpatice) personaje din serial, Eli Gold și Elsbeth Tascioni, interpretate de actorii Alan Cumming, respectiv Carrie Preston.

Mai multe secvențe cu Eli Gold și Elsbeth Tascioni, mai multă distracție! Cele două personaje vor apărea în următorul sezon, al șaselea, al serialului „Lupta perfectă” („The Good Fight” în original) care este un sequel al serialului „Soția perfectă” („The Good Wife”, 2009 – 2016). Pentru personajele lor, lansate în „Soția perfectă”, Alan Cumming a fost nominalizat la Emmy, iar Carrie Preston chiar a fost premiată cu Emmy.

Când e premiera sezonului 6

Sezonul 6 din „Lupta perfectă”, care se află acum în producție, nu are încă o dată de lansare oficială. Paramount +, platforma care difuzează serialul în SUA, a anunțat în februarie doar atât: noile episoade, care ar trebui să fie 10 la număr, pe modelul sezoanelor trecute, vor avea premiera în a doua parte a lui 2022. Mai recent, Deadline a precizat însă că sezonul 6 va fi lansat în vară.  

Ce se întâmplă în sezonul 6 din „Lupta perfectă”

După câteva evenimente cel puțin memorabile, finalul sezonului 5 a lăsat nenumărate întrebări fără răspuns. Potrivit producătorilor, în noile episoade, Diane Lockhart (Christine Baranski) se chinuie cu o neplăcută senzație de deja-vu, asta din cauza situației politice din SUA – lupta reînnoită pentru drepturile femeilor, pentru drepturile de vot, întoarcerea tensiunilor de tip Războiul Rece. În același timp, anunță sinopsisului oficial, avocații de la Reddick & Asociații se întreabă dacă nu cumva toate semnele de violență din jurul lor indică iminența unui război civil. 

Nume noi în distribuția din sezonul 6 din „Lupta perfectă”

Actorii principali ai dramei cu avocați, disponibilă la noi la HBO Max, sunt așteptați să-și reia rolurile: Christine Baranski (adică Diana Lockhart), Audra McDonald (Liz Reddick), Zach Grenier (David Lee), Sarah Steele (Marissa Gold), Nyambi Nyambi (Jay Dipersia) și ceilalți.

Alan Cumming își va relua, pentru prima dată în „Lupta perfectă”, rolul cinicului expert în PR politic Eli Gold în două episoade din sezonul 6. În poveste, el își face apariția ca să o ajute și să o susțină pe fiica lui, Marissa, care a decis sezonul trecut să facă trecerea de la detectiv la avocat cu drepturi depline. 

Cât despre Carrie Preston, actrița care îi dă viață excentricei avocate Elsbeth Tascioni, nu numai că va apărea în fața camerelor, dar va și regiza un episod din acest sezon 6 – asta după ce a mai regizat unul și sezonul trecut. „Suntem încântați să lucrăm iar anul acesta cu Carrie Preston – și ca regizoare, și ca Elsbeth Tascioni”, au declarat, citați de Deadline, Robert și Michelle King, creatorii și producătorii de la „Soția perfectă” și „Lupta perfectă”.

În poveste, vor avea roluri noi și actorii André Braugher („Brooklyn Nine-Nine”) și John Slattery („Mad Men”). André Braugher va fi în „Lupta perfectă” un avocat strălucit, dar dificil, Ri’Chard Lane, noul partener al lui Liz Reddick, care îi va da acesteia bătăi de cap.

Cât despre John Slattery, acesta va avea rolul unui medic care o ajută pe Diane într-o perioadă complicată, când simte că pierde legătura cu realitatea.

andre-braugher-brooklyn-nine-nineIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton