Homepage  / Televiziune

Marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Cine sunt finaliștii

Marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Cine sunt finaliștii
15

de Redactia Tvmania

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” este aproape de finalul unui nou sezon, al nouălea. Acesta a debutat la Antena 1 pe 28 februarie 2021 și se va încheia săptămâna viitoare, cu o finală împărțită în două episoade, ce vor putea fi văzute marți, 15 iunie și miercuri, 16 iunie.

Pe lângă noutățile de până acum din acest sezon (un coprezentator, o prezentatoare nouă în locul Ginei Pistol, amulete noi etc.), în finală producătorii mai au o surpriză pentru telespectatori: aceștia pot comanda preparatele sofisticate ale celor trei finaliști din acest sezon. 

Fiecare dintre telespectatorii care își doresc să guste din farfuriile de fine dining pregătite de finaliștii „Chefi la cuțite” o vor putea face prin intermediul platformei Tazz by eMag, cu care emisiunea are încheiat un parteneriat.

Pre-comanda se va putea plasa încă din ziua finalei, iar comenzile şi livrările vor fi valabile timp de 3 zile. De la aperitiv, main-course sau chiar desert, toate preparatele gătite în finala show-ului culinar vor putea fi gustate de telespectatori, comenzile fiind disponibile atât în București, cât și în orașele Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov sau Constanța. 

„Cred că o bună parte dintre fanii acestei emisiuni și-ar dori să deguste preparatele pe care le văd la „Chefi la cuțite”. Iar acum vor avea ocazia să comande chiar preparatele finaliștilor sezonului 9. Mă bucur că de data aceasta își vor putea satisface toate poftele printr-o simplă comandă și se vor bucura de cele mai bune farfurii ale acestui sezon, farfurii de top, gătite chiar de cei mai buni concurenți. Mai greu o să le fie să se decidă ce să comande mai întâi”, a declarat chef Sorin Bontea. 

Finala sezonului 9 Chefi la cuțite va fi împărțită în două ediții, difuzate marți și miercuri, 15-16 iunie.

 

Ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite” a fost plină creativitate

UPDATE 16 IUNIE: Ultima probă a semifinalei   „Chefi la cuțite” a constat în autograful culinar denumit și „signature dish”. Concurenții au trebuit să gătească cel mai bun preparat al lor care să însumeze toată determinarea unui candidat spre drumul în marea finală „Chefi la cuțite”.

Ce poți să primești mai mult decât acest cadou frumos? Concurentule dă tot ce poți” a spus Cătălin Scărlătescu înaintea ultimei probe din semifinala „Chefi la cuțite”.

Imediat după degustare, cei trei jurați „Chefi la cuțite” au rămas impresionați de munca concurenților:

„Au demonstrat că merită să fie în semifinală”, a spus Sorin Bontea după degustare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au întâmpinat semifinaliștii cu aplauze în bucătărie înainte de a afla cine se califică în marea finală a show-ului culinar de la Antena 1

„Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune individuale de până acum! Bravo”, le-a transmis Florin Dumitrescu concurenților.

 

Cine sunt finaliștii din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Semifinala a continuat, marți, 15 iunie, cu ultima probă, o ultimă șansă pentru ca cei 9 semifinaliști să demonstreze că merită un loc în finală. Pentru bucătari a fost o zi extrem de grea, iar caruselul de trăiri a fost din ce în ce mai greu de gestionat:

„Avem emoții mari, ne bate inima de ne sare din piept! Până nu ne anunță cine sunt finaliștii, noi nu putem să ne relaxăm. Nu am trăit la nicio jurizare emoțiile pe care le trăim acum!”, au mărturisit aceștia înainte de a afla deznodământul.

Clasamentul final a fost stabilit imediat după cea de-a treia probă a semifinalei, probă în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au jurizat. Punctajul a însumat notele primite de concurenți în toate cele 3 probe ale semifinalei.

 

Finaliștii sezonului 9 „Chefi la cuțite” sunt:

  • Cătălin Amarandei – concurent în echipa albastră condusă de Chef Florin Dumitrescu 
  • Elena Matei – concurentă în echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea
  • Narcisa Birjaru – concurentă în echipa mov condusă de Chef Cătălin Scărlătescu

 

Finala Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

 

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. Încă o dată, în seara aceasta, bucătarii își vor da frâu liber imaginației și le vor pune chefilor în față farfurii demne de această etapă a show-ului.

Din acest motiv, celor trei titani Chefi la cuțite le va fi foarte greu să aleagă:

”Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, va spune chef Cătălin Scărlătescu.

”Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune farfurii în proba individuală de până acum. Sezonul acesta, voi ati avut cele mai multe note de 15, iar ultima probă de semifinală a avut 9 farfurii senzaționale. Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, va adăuga chef Florin Dumitrescu.

Miercuri seară, telespectatorii Antena 1 vor afla numele câștigătorului sezonului 9 Chefi la cuțite.

 

Semifinala 3 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

 

 

https://www.tvmania.ro/cine-e-marele-castigator-al-sezonului-9-chefi-la-cutite-surpriza-uriasa-297964

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton