Homepage  / Netflix

Sezonul al doilea din „Aleea cu licurici” se va lansa anul acesta, cu câteva personaje noi

Sezonul al doilea din „Aleea cu licurici” se va lansa anul acesta, cu câteva personaje noi

de Andreea Hentea,

Dacă în primăvara anului trecut aflam că serialul „Aleea cu licurici” (difuzat de Netflix din 3 februarie 2021) a primit undă verde pentru sezonul doi, recent Netflix a anunțat că restul poveștii este deja gata și că va fi lansat în acest an, scrie parade.com.

Eroinele serialului „Aleea cu licurici” / „Firefly Lane”, inspirat de bestsellerul omonim al lui Kristin Hannah, sunt Tully Hart (Katherine Heigl) și Kate Mularkey (Sarah Chalke), prietene de-o viață, trecute împreună prin nenumărate încercări. Recent, cele două actrițe au anunțat noutăți despre așteptatul sezonul doi, într-un videoclip postat pe YouTube. Sarah Chalke a mai precizat: „Nu avem încă toate răspunsurile pe care le vreți, dar aveți încredere în noi, așteptarea va merita!”.

La sfârșitul primului sezon, soarta lui Johnny Ryan (Ben Lawson), fostul soț al lui Kate, se afla sub semnul incertitudinii, iar cele două prietene se înstrăinaseră dintr-un motiv necunoscut. În trailerul care prezintă sezonul doi, Sarah Chalke a afirmat însă că acest conflict al lor „este legat de familie și nu are nimic de-a face cu Johnny. Nimic”.

Reîntâlnire după „Anatomia lui Grey”

Potrivit Netflix, filmările celui de-al doilea sezon (care va avea opt episoade) s-au încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2022, iar post-producția nu ar trebui să dureze mai mult de patru-cinci luni. Presupunând că totul decurge conform planului, cel de-al doilea sezon din „Aleea cu licurici” va fi lansat între sfârșitul verii și toamna acestui an.

Potrivit zvonurilor, alături de Katherine Heigel vor apărea și colegi de-ai ei din „Anatomia lui Grey”. Conform Deadline, Greg Germann, care a jucat în mai multe sezoane ale longevivului serial cu medici, îl va interpreta în „Aleea cu licurici” pe Benedict Binswanger, guvernatorul statului Washington în anii ’80.

În noul sezon vor apărea însă și alți actori cunoscuți din seriale populare. Ignacio Serricchio îl va juca pe jurnalistul sportiv Danny Diaz (îndrăgostit de Tully), India de Beaufort („Zoey’s Extraordinary Playlist”) va fi o jurnalistă îndrăgostită de Johnny, iar Jolene Purdy („The White Lotus”) va avea rolul unui impresar.

Le vom revedea și pe Ali Skovbye în rolul lui Tully în adolescență și, bineînțeles, pe foarte talentata Roan Curtin în rolul adolescentei Kate. Alături de ele vor fi, din nou, Ben Lawson (în rolul lui Johnny Ryan), Beau Garrett și Yael Yurman (în rolul lui Marah, fiica adolescentă a lui Kate și Johnny).

Povestea din al doilea sezon va explica, mai mult ca sigur, ce a cauzat ruptura dintre Tully și Kate, a cui era înmormântarea din finalul primului sezon și care va fi evoluția carierei lui Tully, lucruri nu chiar atât de greu de dedus, mai ales că se vor inspira din același roman de succes al lui Kristin Hannah.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton