Homepage  / HBO

Continuarea de la „Totul despre sex” va avea și sezonul 2. Ce planuri au producătorii pentru personajul Samantha Jones

Continuarea de la „Totul despre sex” va avea și sezonul 2. Ce planuri au producătorii pentru personajul Samantha Jones

de Vasilica Rogozanu,

Surse de pe platourile de filmare ale seriei de 10 episoade „And Just Like That” – continuare a celebrului serial „Totul despre sex”/ „Sex and The City” – au confirmat, pentru Daily Mail, că va exista și un sezon 2 al rebootului. Productorii speră însă să o convingă și pe actrița Kim Cattrall să revină în poveste, cu personajul ei mult-iubit, Samantha Jones.

Sursele citate susțin că personajul lui Kim Cattrall nu este ucis, iar absența ei din serial este explicată printr-o ceartă serioasă cu personajul lui Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw. Scenariștii au lăsat deschisă o portiță pentru ca personajul Samantha să poată reveni în serial, dacă actrița Kim Cattrall va fi convinsă, până la urmă, să se întoarcă.

„Vom anunța, în cele din urmă, că serialul va avea un al doilea sezon. Va trece destul de mult timp între primul și al doilea sezon, deoarece Sarah Jessica Parker are un program încărcat și avem mult de lucru pentru a o aduce înapoi pe Kim Cattrall. Tuturor ne este dor de Kim și sperăm că se va întoarce pentru al doilea sezon – ușa nu se va închide niciodată pentru ea, ea este o parte importantă a francizei”, au spus sursele citate.

„Veți vedea că, pe măsură ce acțiunea avansează în cele 10 episoade, lui Carrie îi este dor de prietena ei și vrea să repare relația”, a adăugat sursa.

Filmările la „And Just Like That” sunt aproape de final, la New York, unde fanii s-au înghesuit să prindă instantanee cu cele trei actrițe principale: Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte). Din păcate, echipa a fost bulversată de dispariția actorului Willie Garson, interpretul lui Stanford Blatch, care a murit în septembrie de cancer pancreatic.

Potrivit Daily Mail, echipa de producție lucrează intens la editarea primelor trei episoade, care vor fi lansate concomitent, în ziua premierei, în decembrie, pe platforma HBO Max.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton