Homepage  / Filme Online

Sezonul șase din „Străina” se va lansa la începutul anului 2022, iar sezonul șapte va compensa așteptarea

Sezonul șase din „Străina” se va lansa la începutul anului 2022, iar sezonul șapte va compensa așteptarea

de Redactia Tvmania

Fanii nenumărați ai serialului „Străina” pot avea motive de bucurie, pentru că filmările la sezonul șase s-au încheiat, iar acesta se va difuza la începutul anului viitor. Mai mult, sezonul al șaptelea al poveștii de mare succes inspirate de romanele Dianei Gabaldon a primit, de asemenea, undă verde, informează deadline.com.

Anunțul privitor la data lansării sezonului șase a fost făcut recent de producătorul executiv Ronald D. Moore, după ce filmările acestuia tocmai s-au încheiat. Noul sezon al celebrei ecranizări a fost amânat, ca toate celelalte producții, din motive de pandemie, iar între timp mulți fani s-au arătat sceptici că acesta se va mai lansa vreodată, glumind deja despre „Droughtlander” („drought = secetă” – n.r.).

Rețeaua Starz tocmai a anunțat însă că mult-așteptatul sezon al șaselea se va lansa la începutul anului viitor, că va fi mai scurt decât cele anterioare, incluzând doar opt episoade, dar că va include un prim episod de 90 de minute.

Spre bucuria fanilor, sezonul următor, al șaptelea, care tocmai a primit undă verde, va avea șaisprezece episoade, pentru a restabili ordinea inițială (care prevedea ca atât sezonul șase, cât și șapte, să aibă câte douăsprezece episoade, la fel ca primele cinci).

„Suntem foarte încântați să reintrăm în cabina de montaj, pentru a aduce fanii cu un pas mai aproape de întâlnirea cu familia lor preferată, întoarsă acum la Fraser’s Ridge”, a spus Matthew B. Roberts, showrunner-ul serialului. „Filmările din 2021 ne-au pus în fața unor provocări fără precedent, așa că am luat decizia să scurtăm sezonul șase, pentru a le oferi fanilor, cât se poate de repede, un nou sezon dinamic și convingător. Vom realiza apoi, la anul, un sezon șapte extins la șaisprezece episoade, atunci când viața va reveni la normal”, a mai adăugat acesta.

Pe lângă Caitriona Balfe și Sam Heughan, care își vor relua rolurile atât de iubiților Claire Randall și Jamie Fraser, îi vom mai vedea pe Sophie Skelton (în rolul Briannei Randall Fraser), pe Richard Rankin as (Roger MacKenzie) și pe John Bell în rolul tânărului Ian.

 

„Am hotărât să spunem o poveste captivantă, cu întorsături îndrăznețe de situație, în cele opt episoade ale acestui nou sezon șase. Spectatorii vor cunoaște personaje noi, precum Tom, Allan și Malva Christie (jucați de Mark Lewis-Jones, Alexander Vlahos și Jessica Reynolds), care vor isca noi conflicte la Fraser’s Ridge, a spus Christina Davis, președintele diviziei Starz pentru programe originale.

„Așteptăm cu mare nerăbdare ca publicul să urmărească acest sezon care reflectă programul nostru «Take the Lead»,, menit să sublinieze prezența femeilor în fața și în spatele aparatului de filmat”, a mai spus aceasta.

Sezonul al șaselea al serialului „Străina” va ecraniza cartea „Prin zăpadă și cenușă”, al șaselea volum din seria scrisă de Diana Gabaldon. Acesta are în centrul acțiunii noua viață, plină de provocări, a lui Claire și Jamie în Carolina de Nord. Pe lângă lupta cu natura sălbatică, ei trebuie să facă față unei perioade de frământări politice și sociale, o epocă în care americanii se îndreaptă spre Revoluție, așa cum Claire știe foarte bine din istorie.

 

Claire și Jamie trebuie, de asemenea, să-și apere noua casă, Fraser’s Ridge, înălțată pe un teren acordat de Coroană, nu doar de inamici din afară, ci și de membrii comunității în care trăiesc. Aceștia devin tot mai suspicioși față de Claire după ce ea folosește metode medicale avansate pentru a-i trata.
Viitorul sezon șapte al serialului va ecraniza al șaptelea și al optulea volum al scriitoarei, grupate sub titlul „Ecouri din trecut”. Foarte apreciat atât de critici, cât și de public, serialul „Străina” a înregistrat recorduri de audiență pe platformele și la posturile unde a fost difuzat, având 6,7 milioane de spectatori pe episod și o medie de 5,7 milioane de spectatori pe episod în primele cinci sezoane.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton